Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Θα σήμαινε πολλά η κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας»

Salah: «Θα σήμαινε πολλά η κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας»

Ο Mo Salah στη συνέχεια της συνέντευξης του στο περιοδικό, FourFourTwo, μίλησε για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, την προοπτική του quarduple και τον μεγάλο στόχο κατάκτησης της Χρυσής Μπάλας.

Αρχικά αναφέρθηκε στην ηλικία του:

“ Δεν σκέφτομαι το γεγονός ότι θα κλείσω τα 30. Ρωτάω μερικούς παίκτες και λένε ότι είναι διαφορετικό συναίσθημα όταν γίνεσαι 30, αλλά δεν ξέρω, νιώθω καλά. Απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο – δεν έχει σημασία πόσο χρονών είμαι τώρα. ”

“ Τώρα μπορείτε να το δείτε αυτό με τους παίκτες – όλοι τους επεκτείνουν την καριέρα τους. Μπορείτε να δείτε τους κορυφαίους, κορυφαίους παίκτες πάντα μετά τα 32, 33, μπορείτε να δείτε πολλούς από αυτούς – Lewandowski, Benzema, Messi, Ronaldo, Zlatan, πολλούς παίκτες. ”

“ Επίσης οι Dzeko και Giroud στην Ιταλία. Όλοι τους έχουν πολύ καλή απόδοση μετά τα 30, οπότε δεν με απασχολεί αυτό. ”

Για τον στόχο της Χρυσής Μπάλας:

“ Θα σήμαινε πολλά. Ένας από τους σκοπούς της ζωής μου είναι να αλλάξω τους ανθρώπους, ειδικά στη χώρα μου, μια αραβική χώρα – ότι μπορούν να πετύχουν αυτό που θέλουν να πετύχουν. Αυτά τα πράγματα τους δίνουν περισσότερη πίστη στον εαυτό τους. ”

“ Να πιστέψουν ότι μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν. ”

Για το quarduple:

“ Ελπίζω να το κάνουμε. Αν όχι, τότε τουλάχιστον την Premier League και το Champions League. Είναι η δίψα για τρόπαια που έχουμε. Θέλω να τους κερδίσω δύο, τρεις, τέσσερις τίτλους. Γιατί όχι; Μπορείς να ονειρευτείς ό,τι θέλεις να ονειρευτείς, μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις να πετύχεις. ”

Ο Mo Salah σκοράρει κόντρα στη Norwich.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com