Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Everton (preview)

Liverpool – Everton (preview)

Κυριακή του Πάσχα με Merseyside Derby, με την Liverpool να υποδέχεται την Everton στο Anfield στις 18:30 ώρα Ελλάδος στο Anfield για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Η κατάσταση των δύο ομάδων εξακολουθεί να είναι εντελώς διαφορετικοί, αφού οι Reds παλεύουν για την κατάκτηση του τίτλου και οι Toffees για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι Reds βρίσκονται μόλις έναν βαθμό μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος και οι Toffees έναν βαθμό μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού

Η Liverpool προέρχεται από την εύκολη και μεγάλη νίκη με 4-0 επί της Manchester United, ενώ η Everton έσωσε στο τέλος τον βαθμό κόντρα στη Leicester.

Ο Jürgen Klopp δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Bobby Firmino που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο πόδι, ενώ ο Frank Lampard έχει πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού οι Calvert-Lewin, van dee Beek, Townsend και Andre Gomes έχουν τεθεί εκτός.

Η Liverpool θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, ενόψει και του πρώτου ημιτελικού με τη Villarreal για το Uefa Champions League, με τους Ibrahima Konate, Naby Keita και Diogo Jota να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Οι Reds φυσικά θα ψάξουν τη νίκη επί της Everton, με την συμπολίτισσα να είναι ικανοποιημένη και με την βαθμό της ισοπαλίας, όπως ανέφερε ο Frank Lampard.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Stuart Attwell.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds πέρασαν με 1-4 από το Goodison Park.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Μόλις μια ήττα έχει η Liverpool στα τελευταία 25 Merseyside Derby.
  • Τα 30 γκολ σε όλες τις φετινές διοργανώσεις έφτασε ο Mo Salah.
  • Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Anfield θα ψάξει η Everton.
  • Ο Salah χρειάζεται άλλο ένα γκολ για να φτάσει τα 118 των Kenny Dalglish και Michael Owen για το πρωτάθλημα.
  • Τους λιγότερους (6) εκτός έδρας βαθμούς έχει πάρει φέτος η Everton.
Κυριακή του Πάσχα με Merseyside Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com