Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ελπίζω να μην υποβιβαστεί η Everton»

Klopp: «Ελπίζω να μην υποβιβαστεί η Everton»

Την επιθυμία του να δει την Everton να παραμένει στην Premier League εξέφρασε ο Jürgen Klopp, ενώ μίλησε και για τη φετινή σεζόν που διανύουν οι Toffees.

Η συμπολίτισσα των Reds κινδυνεύει με υποβιβασμό, καθώς βρίσκεται μόλις έναν βαθμό μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Klopp για το ενδεχόμενο υποβιβασμού της είπε:

“ Ελπίζω να μείνει στην κατηγορία. Το Merseyside Derby θα πρέπει πάντα να υπάρχει ανάμεσα στα παιχνίδια. ”

“ Αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με τη βαθμολογία πραγματικά – είναι πραγματικά έντονα, μερικές φορές ήταν κάτι περισσότερο από έντονα. ”

“ Έχουμε παίξει πολλά Derby τα οποία δεν θα μου λείψουν, μερικά παιχνίδια είχαν όμως πολλές στιγμές. Είναι ένα πραγματικά έντονο, αλλά κανονικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. ”

Για τη φετινή σεζόν της Everton:

“ Νομίζω ότι η κατάσταση έγινε πιο δύσκολη λόγω των αποτελεσμάτων. Νομίζω ότι όταν ο Rafa ήταν εκεί, δεν ήταν σε κίνδυνο, υπήρχε κάποια απόσταση μεταξύ της Everton και της ζώνης του υποβιβασμού. ”

“ Και αυτό δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που παίζουν, είναι απλώς η κατάσταση και το πώς έχει εξελιχθεί. Προφανώς είχαν κάποια πραγματικά προβλήματα τραυματισμών και φέτος, νομίζω ότι αν χάσεις τον Calvert-Lewin για σχεδόν μια ολόκληρη σεζόν – είναι ένα τεράστιο πλήγμα. ” Είπε ο Klopp.

“ Σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Αγγλία και μετά επέστρεψε, αλλά δεν είχε ρυθμό και όλα αυτά τα πράγματα.”

Ο Frank Lampard δεν πηγαίνει καλά με την Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com