Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: «Είναι τιμή μου που παίζω στη Liverpool»

Matip: «Είναι τιμή μου που παίζω στη Liverpool»

Συνέντευξη στο Sky Sports παραχώρησε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Joel Matip ενόψει του αυριανού Merseyside Derby, μιλώντας για το παιχνίδι, για τον Ibrahima Konate και για την παρουσία του στο Anfield.

Ο Joel για την παρουσία του στην ομάδα είπε:

“ Είναι πραγματικά τιμή μου και είμαι χαρούμενος που είμαι απλώς μέλος του συλλόγου και το ότι οι άνθρωποι με συμπαθούν είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα και με κάνει να νιώθω πραγματικά άνετα και σαν στο σπίτι μου εδώ. ”

Για τον τρόπο παιχνιδιού του:

“ Προσπαθώ να πασάρω, αλλά μερικές φορές είναι πιο εύκολο να κάνω μερικά βήματα και να τραβήξω μερικούς από τους αντιπάλους μου έξω, ώστε να κάνω περισσότερο χώρο για τους συμπαίκτες μου ή περισσότερο χώρο για μένα. Έπειτα απλά βλέπω την ευκαιρία και αν βοηθάει, γιατί όχι; ”

Για το Merseyside Derby:

“ Όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμάς και τον σύλλογο, ξέρουμε την κατάστασή μας, οπότε πάμε να παίξουμε στο 100%, δεν υπάρχει χρόνος για διακοπές, απλά πρέπει να παλέψουμε και να τους νικήσουμε – αυτός είναι ο τρόπος για να παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι. ”

Για τον Konate:

“ Ο Ibou τα έχει καταφέρει υπέροχα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην παίξει κι αυτός, ειδικά με το ιστορικό τραυματισμών μου, ταίριαζε πολύ καλά με την κατάστασή μου (η μεταγραφή του).”

Virgil van Dijk και Joel
Matip στο 6-0 επί της Leeds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com