Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lampard: «Θα είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία»

Lampard: «Θα είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία»

Η Everton θα μείνει ικανοποιημένη αν καταφέρει να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Liverpool στο Anfield, όπως δήλωσε ο Frank Lampard στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Η Everton θα επισκεφθεί στο Anfield την Κυριακή του Πάσχα, θέλοντας να πάρει αποτέλεσμα για μην κινδυνέψει να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού μετά τον αγώνα, κάτι που γα προσπαθήσει να κάνει χωρίς τους Donny van de Beek, Andre Gomes και Dominic Calvert-Lewin.

Ο τεχνικός των Toffees ρωτήθηκε αν θα μείνει ικανοποιημένος με έναν βαθμό:

“ Τι νομίζεις; Φυσικά και θα είμαι. ”

“ Πηγαίνουμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να το κάνουμε δυσκολότερο. ”

“ Είναι μια ομάδα που μόλις έβαλε τέσσερα γκολ στην Manchester United. Πρέπει να τους σεβαστείς ως ομάδα, είναι μια απίστευτη ομάδα, ένα απίστευτο ρόστερ και έχει έναν απίστευτο προπονητή. ”

“ Είμαι ρεαλιστής. Καταλαβαίνουμε σε ποια θέση βρισκόμαστε στον βαθμολογικό πίνακα, ο οποίος λέει την αλήθεια για το που είμαστε. ”

“ Έχω αντιμετωπίσει τη Liverpool ως παίκτης, έχω αντιμετωπίσει τη Liverpool ως προπονητής μερικές φορές και πάντα έπρεπε να σέβεσαι την ποιότητα που διαθέτει και τον προπονητή που έχει. ”

“ Τεστάρεσαι σε αυτό το παιχνίδι και στην προκειμένη περίπτωση, εγώ και η ομάδα θα πρέπει να περάσουμε ένα τεστ. ” Ανέφερε ο Frank Lampard.

Ο Mo Salah εκτελεί τον Pickford στο Merseyside Derby του πρώτου γύρου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com