Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Everton, Thiago και Firmino

Ο Klopp για Everton, Thiago και Firmino

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου ενόψει του μεθαυριανού Merseyside Derby με την Everton στο Anfield.

Ο τεχνικός των Reds μίλησε για την πρόσληψη του Ten Hag από τη Manchester United:

“ Τι να πω; Ξέρουν τώρα τι θέλουν να κάνουν στο μέλλον και τι θέλουν να κάνουν τα επόμενα χρόνια. ”

Για το ενδεχόμενο υποβιβασμού της Everton:

“ Φυσικά και θα μου λείψει ο αγώνας. Έχουμε συνηθίσει σε 2 συλλόγους στην πόλη. Συνήθως όλη την εβδομάδα πριν από το ματς με την Everton, όλη η συζήτηση είναι για το Derby, οπότε ναι, είναι σημαντικό. ”

Για τους τραυματισμούς:

“ Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, αλλά ο Bobby γίνεται όλο και καλύτερα. Είναι άβολος τραυματισμός και επώδυνος, οπότε πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα είναι εκεί σήμερα στην προπόνηση μαζί μας. Απομένουν ακόμη δύο μέρες, οπότε ίσως μπορέσει να αγωνιστεί. ”

Για τον αγώνα με την Everton:

“ Θα είναι έντονος και μου αρέσει αυτό, αλλά δεν είναι πλέον όπως παλιά, επιτρέψτε μου να το πω έτσι. ”

“ Παίζουμε παιχνίδια μετά το Derby, όλοι μας, δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Είναι πάντα πολύ έντονο. Αυτό είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Είναι πάντα έντονα παιχνίδια. ”

Για τα σημαντικά παιχνίδια του Απριλίου:

“ Παίρνουμε ένα παιχνίδι τη φορά. Τώρα είναι η Everton. Είναι μεγάλος ιστορικά σύλλογος και δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε κανένα άλλο παιχνίδι. Θα αναλύσουμε σωστά την Everton και θα κάνουμε ένα σχέδιο παιχνιδιού. ” Είπε ο Klopp.

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα:

“ Δεν περιμέναμε να βρεθούμε σε αυτήν την κατάσταση – είναι απίστευτα δύσκολο, παίζουμε βασικά όλη την ώρα. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Δεν το είχαμε σχεδιάσει και δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα. ”

“ Το να κερδίσεις έναν τίτλο είναι υπέροχο, αλλά ανυπομονούμε για όλα όσα έρχονται. ”

Για τον Thiago πρόσθεσε:

“ Ναι, είναι υπέροχος, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω μόνο για έναν παίκτη. Θα μπορούσα να φύγω από αυτό το δωμάτιο (συνέντευξη τύπου) και κάποιος θα μπορούσε μετά να πει «Ο Thiago νιώθει λίγο πόνο εδώ» – οπότε ας συνεχίσουμε. ”

“ Ο κόσμος αναρωτήθηκε αν ο Thiago ταίριαζε στο ποδόσφαιρό μας; Δόξα τω Θεώ αυτοί οι άνθρωποι δεν παίρνουν αποφάσεις! ”

“ Ο Thiago ήθελε να έρθει σε εμάς και ήξερε πώς παίζουμε. Σκέφτεται πολύ για το ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι θα ταίριαζε. Έχει να κάνει με το να είναι σε φόρμα, να παραμείνει σε φόρμα και να συνηθίσει σε μικρές διαφορές με την πρώην ομάδα του. Τότε μπορεί να πάει από το ένα σημείο στο άλλο. ”

“ Τον αποκτήσαμε γιατί ήξερε ότι θα μας βοηθήσει. Το μόνο του πρόβλημα ήταν ότι τραυματίστηκε. ”

Για τον Naby Keita:

“ Όταν ο Naby είναι σε φόρμα και έχει ρυθμό, είναι πραγματικά πολύ καλός. Είναι σπουδαίος παίκτης. Το μέλλον είναι λαμπρό για αυτόν. ”

Για τη φετινή σεζόν:

“ Αυτό που έκαναν τα αγόρια πέρυσι ήταν πραγματικά ξεχωριστό λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση. Η πρόκριση στο Champions League ήταν τεράστια. Υπήρχαν στιγμές που πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρναμε. Ήλπιζα ότι θα αποφύγουμε το Europa Conference League. ”

“ Τα παιδιά κέρδιζαν συνεχόμενα παιχνίδια στο τέλος, ο Ali σκόραρε στην West Brom. Εξαιρετικός. Μου άρεσε κάθε στιγμή. Ξέραμε ότι θα ήμασταν πιο δυνατοί όταν θα είχαμε πίσω τα αγόρια και τον Ibou. ”

“ Δεν περίμενα φέτος να κερδίσουμε το Carabao Cup, να φτάσουμε σε έναν τελικό FA Cup, να βρισκόμαστε έναν βαθμό μακριά από την κορυφή στην Premier League και να είμαστε σε ημιτελικό Champions League, αλλά ήξερα ότι θα ήμασταν καλύτεροι φέτος. ”

Εντυπωσιάζει ο Thiago Alcantara.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com