Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gary Neville: «Η Liverpool μπορεί να κερδίσει τα πάντα αυτή τη σεζόν!»

Gary Neville: «Η Liverpool μπορεί να κερδίσει τα πάντα αυτή τη σεζόν!»

Ο Gary Neville βλέπει κάτι «απίστευτα επικίνδυνο» στη Liverpool, αυτή τη στιγμή, το οποίο τον ανησυχεί πολύ, καθώς οι Reds κυνηγούν την Premier League, το Champions League και το FA Cup, έχοντας ήδη κατακτήσει το EFL Cup.

«Είναι αυτή η ενέργεια, αυτό το πνεύμα, αυτή η συντροφικότητα και στην πραγματικότητα, είναι η αποδοχή ότι όλοι παίζουν έναν σημαντικό ρόλο», δήλωσε στο Sky Sports. «Νομίζω ότι αυτό έχει η Liverpool αυτή τη στιγμή και είναι απίστευτα επικίνδυνο».

«Απίστευτο πνεύμα, απίστευτος προπονητής, οι οπαδοί λατρεύουν τον προπονητή, ο προπονητής είναι ένα με τους παίκτες».

«Όλοι μαζί ενωμένοι, έχουν απίστευτη συντροφικότητα, όλοι συμβάλλουν και όλοι ωφελούνται».

Ο Neville συνέχισε λέγοντας πως ανησυχεί για το γεγονός ότι η Liverpool μπορεί να κερδίσει τα πάντα αυτή τη σεζόν, αφού όχι μόνο βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, αλλά διαθέτει και τα απαραίτητα συστατικά και το πνεύμα για να το πράξει.

Είναι ακριβώς αυτό το είδος του πνεύματος και της ενότητας, τα οποία οδήγησαν τη Liverpool στην κατάκτηση του Champions League και της Premier League τα τελευταία χρόνια. Όπως είναι λογικό, εξαφανίστηκαν την περασμένη σεζόν με όλους τους τραυματισμούς, αλλά αυτή τη φορά επέστρεψαν για τα καλά!

Οι Reds έχουν βρει την ενότητα για άλλη μια φορά, αλλά με ένα επιπλέον συστατικό: το βάθος της ομάδας.

«Μπορούν πλέον να κάνουν rotation σωστά, με όλους να συνεισφέρουν», όπως λέει και ο Neville.

Η Liverpool είναι ικανή να διεκδικήσει κάθε διοργάνωση και να διατηρήσει αυτή την απίστευτη δυναμική. Και αυτό είναι σίγουρα πολύ επικίνδυνο για κάθε άλλη ομάδα, η οποία διεκδικεί τρόπαια, αυτή τη σεζόν.

Gary Neville: «Η Liverpool μπορεί να κερδίσει τα πάντα αυτή τη σεζόν!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com