Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Της έριξε τεσσάρα και πάτησε κορυφή!

Της έριξε τεσσάρα και πάτησε κορυφή!

Η Liverpool κέρδισε ξανά την Manchester United, αυτή τη φορά με 4-0, κάνοντας το double εις βάρος της στην Premier League για πρώτη φορά μετά το 2014 και ανέβηκε ξανά -έστω και προσωρινά στην κορυφή του πρωταθλήματος!

Για τους Reds σκόραραν οι Diaz, Salah και Mane, ενώ κορυφαία ήταν η απόδοση του Thiago.

Ήταν μια ολοκληρωτική εμφάνιση από την ομάδα του Klopp που ειδικά στο πρώτο μέρος έκανε ό,τι ακριβώς ήθελε στον αγωνιστικό χώρο.

Με 9-0 συνολικό σκορ επικράτησαν οι Reds στα δύο φετινά ματς κόντρα στη Manchester United.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Joel Matip να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας και τον Jordan Henderson στον χώρο του κέντρου ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της Manchester United.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, η Liverpool ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Luis Diaz! Οι Reds συνεργάστηκαν άψογα, βγάζοντας μια άρτια επίθεση, με τον Salah να σεντράρει σωστά και τον Κολομβιανό να είναι στο σωστό σημείο, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0!

Με κεφαλιά απείλησε ο Diaz και στο 10’, ενώ η προσπάθεια του Mane στο 16’ κατέληξε κόρνερ.

Οι Reds συνέχισαν να κάνουν ό,τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο και στο 22’ διπλασίασαν το προβάδισμα τους, με ένα πανέμορφο τέρμα, κρύβοντας πραγματικά την μπάλα, με τον Sadio Mane να δίνει τον ασίστ στον Mo Salah, με τον τελευταίο να εκτελεί ξανά τον De gea για το 2-0!

Η ομάδα του Klopp είχε άλλη μια ευκαιρία πριν το τέλος του πρώτου μέρους με εκτός περιοχής σουτ του Diaz, ενώ ένα γκολ του Κολομβιανού είχε ακυρωθεί ορθά ως οφσάιντ προηγουμένως.

Η Liverpool είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης καθόλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, με την Manchester United να μην έχει πατήσει κυριολεκτικά την Κόκκινη περιοχή.

Β’ Ημίχρονο: Στην επανάληψη οι Red Devils θέλησαν να βγάλουν μια αντίδραση και είχαν την πρώτη τους τελική λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, με τον Sancho που είχε περάσει ως αλλαγή, χωρίς όμως να ανησυχήσει ο Alisson.

Ο Sancho ανέβασε την απόδοση των φιλοξενούμενων και έφτιαξε την διπλή ευκαιρία τον Rashford και Elanga στο 63’, με τον Alisson να σταματά όμως και τις δύο προσπάθειες. 

Εκείνη όμως που βρήκε το γκολ, ήταν η Liverpool, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τέρμα του Mane στο 68’! Οι Reds βγήκαν υπέροχα στην επίθεση, ο Diaz γύρισε για τον Mane και ο επιθετικός με ένα έξοχο αριστερό πλασέ σκόραρε!

Μετά το 3-0, ο Diaz παραχώρησε την θέση του στον Diogo Jota, ενώ στο 80’ αντικαταστάθηκε και ο εξαιρετικός, Thiago από τον Naby Keita. 

Η Liverpool δεν σταμάτησε όμως στα τρία γκολ, αφού στο 85’ έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα με τον Salah για το 4-0! Ο Mejbri έχασε την μπάλα, με τον Jota στη συνέχεια να βρίσκει τον Mo με μια υπέροχη κάθετη πάσα, για να τελειώσει ξανά ο Αιγύπτιος τη φάση. 

Με την εκπνοή του αγώνα παραλίγο να έρθει και το 5-0 με αυτογκόλ του Dalot, έπειτα από κόρνερ του Trent.

Οι συνθέσεις:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho (Milner 86′), Henderson, Thiago (Keita 78′), Salah, Diaz (Jota 70′), Mane

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Gomez, Konate, Τσιμίκας, Jones, Origi

Manchester United: De Gea; Lindelof, Maguire, Jones; Wan-Bissaka, Pogba, Matic, Dalot; Elanga, Fernandes, Rashford

Επόμενο παιχνίδι για τους Reds την Κυριακή του Πάσχα εναντίον της Everton στο Anfield.

Ο Mo Salah φιλοδώρησε με δύο γκολ την Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com