Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για United, Rangnick, Salah και Mane

Ο Klopp για United, Rangnick, Salah και Mane

Ο Jürgen Klopp μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Manchester United στο Anfield.

Ο Γερμανός μίλησε για τη σημασία του αγώνα:

“ Από τη στιγμή που βγαίνει το πρόγραμμα με τα παιχνίδια, είναι από τα πρώτα που ψάχνω κάθε φορά. ”

“ Ρίχνεις μια ματιά και κοιτάς πότε παίζεις το παιχνίδι. Υπάρχει Champions League τότε;
πόσο χρόνο έχεις να προετοιμαστείς; Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι – παίζουν δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Έχουν τεράστια ιστορία. Είναι πάντα μεγάλοι αγώνες. ”

“ Έπρεπε να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με τη Manchester United. Κάποιοι παίκτες έπρεπε να μάθουν πώς να το αντιμετωπίζουν. Αυτή τη φορά είναι ένα απίστευτα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αυτό τα λέει όλα. Και οι δύο ομάδες παλεύουν. ”

“ Η Manchester United που θα αντιμετωπίσουμε θα διεκδικήσει το παιχνίδι. Θέλουν να πάνε στο επόμενο Champions League. Θα είναι ένα έντονο 90λεπτο. Πρέπει να φροντίσουμε να μην πάρει τους βαθμούς μας για να φτάσει εκεί. ”

“ Πάντα θα ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, ανεξάρτητα από το τι είχε συμβεί το Σάββατο. Η εστίαση δεν θα είναι το πρόβλημά μας – γνωρίζουμε ότι είναι τεράστιο ματς. ”

“ Πιστεύω ότι ο Ralf προσπάθησε να τους οργανώσει με μια ξεκάθαρη δομή. Αυτό έκανε. Η United έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια, αλλά ακόμα και όταν κερδίζει, είναι δύσκολο να αποκτήσει ένα καλό momentum. Αλλά δέχονται λιγότερα τέρματα τώρα σίγουρα. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Είναι μια ποιοτική ομάδα – πρέπει να είσαι πολύ συνεπής για να φτάσεις στο Champions League. ”

Για την δουλειά του Ralf Rangnick:

“ Δεν έχω μιλήσει μαζί του από τότε που ήρθε στην Αγγλία από σεβασμό, αλλά μπορείτε να δείτε τις αλλαγές που έχει κάνει εκεί και τα σημεία που έχει βελτιωθεί η ομάδα. Όταν προετοιμάζομαι για το παιχνίδι με την United, δεν σκέφτομαι τον Ralf, έχει να κάνει με την προετοιμασία για τον αντίπαλο. ”

Για τις πρόσφατες εμφανίσεις του Mo Salah:

“ Είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό που περνά ο Mo – έκανε ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι κόντρα στη City. Είναι απλώς θέμα χρόνου το πότε θα σκοράρει ξανά. Χρειάζεται επίσης λίγη τύχη – σίγουρα θα έρθει η στιγμή. ”

“ Ήμουν πολύ χαρούμενος με την τελευταία του εμφάνιση. ”

“ Είχαμε πολλές συζητήσεις κατά τη διάρκεια του χρόνου που είχαμε μαζί, αλλά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. ”

Για την τριάδα κέντρου που θα επιλέξει:

“ Υπήρχαν κάποιοι παίκτες που δεν ήταν στην αποστολή το Σαββατοκύριακο και δεν θα είναι στην αποστολή για αύριο, ακόμη και αυτοί είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν πετύχουμε κάτι φέτος, αυτό οφείλεται στο πώς αντιμετωπίζουν όλα τα αγόρια την κατάσταση. ”

“ Συμπεριλαμβανομένων των παιδιών που δεν είναι στην ομάδα κατά καιρούς, διατηρούν την ποιότητα της προπόνησής τους σε υψηλό επίπεδο – αυτό είναι απολύτως εξαιρετικό. Πρέπει να πάρω αποφάσεις – δεν είχαμε αυτό το βάθος πολύ συχνά στο παρελθόν. ”

Για την φόρμα του Sadio Mane:

“ Γνωρίζω τον Sadio σχεδόν 6 χρόνια – ποτέ δεν χρειάστηκε τον ανταγωνισμό για να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Έχει σταθερά εμφανίσεις σε ένα απίστευτα υψηλό επίπεδο. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος ότι η έλευση του Luis Diaz επηρέασε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού του. Αλλά το να παίζει στο κέντρο της επίθεσης ταιριάζει πολύ στον Sadio. ”

“ Ο Sadio είχε κάποιες σωματικές δυσκολίες από τότε που επέστρεψε [από το AFCON]. Δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την τεράστια σωματοδομή του κάθε λίγες μέρες. ”

“ Πριν από το παιχνίδι με τη City, μου έμοιαζε με τον Sadio σωματικά [που ξέρω] και αυτό είναι γιατί μπόρεσε να παίξει το παιχνίδι του. ”

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Sadio Mane.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com