Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Θέλουμε να κάνουμε τη Liverpool να κερδίζει συνεχώς»

Alisson: «Θέλουμε να κάνουμε τη Liverpool να κερδίζει συνεχώς»

Οι ποδοσφαιριστές της Liverpool θέλουν να κάνουν τον σύλλογο να πανηγυρίζει συνεχώς επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων, όπως ανέφερε ο Alisson Becker στις δηλώσεις του μετά τον χθεσινό ημιτελικό του FA Cup με την Manchester City.

Ο διεθνής keeper ήταν και χθες καθοριστικός για τους Reds με σημαντικές αποκρούσεις στο δεύτερο ημίχρονο πάνω σε προσπάθειες του Gabriel Jesus.

Ο Βραζιλιάνος για την επικράτηση της ομάδας είπε:

“ Το να σκοράρεις τρία γκολ είναι κάτι που σου δίνει εκπληκτική αίσθηση και πετύχαμε, νομίζω, όλους τους στόχους που είχαμε για αυτό το παιχνίδι. Μερικές φορές είναι τόσο δύσκολο να πιέσεις ψηλά. Νομίζω ότι το κάναμε τόσο καλά, πιέζοντάς τους και κλείνοντας τους χώρους. ”

“ Είμαι χαρούμενος που ο Sadio μπόρεσε να πετύχει το δεύτερο γκολ. Δεν φταίει μόνο ο τερματοφύλακας, νομίζω ότι είναι κάτι που κάναμε τόσο καλά σε όλο το ματς, πιέζοντας τους και κλείνοντας τα κένα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. ”

Για την πρόκριση στον τελικό:

“ Ήταν μια φανταστική μέρα για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να παίξουμε έναν ημιτελικό. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας ήταν καταπληκτική, παίζοντας στο Wembley με τη City, έναν μεγάλο αντίπαλο, ό,τι μπορούσαμε να ζητήσουμε για έναν ημιτελικό και από την πλευρά μας μια νίκη, που ήταν τόσο σπουδαία. ”

“ Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με αυτό επίσης, δημιουργώντας αναμνήσεις και είναι φανταστικό όταν μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου και όταν μπορείς να κερδίσεις τρόπαια, είναι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μέρα, προετοιμάζοντας τους εαυτούς μας για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. ”

“ Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε είμαστε στο γήπεδο για αυτόν τον μεγάλο σύλλογο για να κάνουμε τη Liverpool FC να κερδίζει, να κερδίζει, να κερδίζει συνεχώς και να κερδίζει όλα τα τρόπαια που έχουμε μπροστά μας. Είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι σε αυτό. ”

Θέλουν όλους τους τίτλους οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com