Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp έγινε ο μακροβιότερος προπονητής της Premier League

Ο Klopp έγινε ο μακροβιότερος προπονητής της Premier League

Ο Sean Dyche απολύθηκε σήμερα το πρωί από την Burnley, μετά από 10 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στον σύλλογο, κάτι που σημαίνει πως πλέον ο Jürgen Klopp έγινε ο μακροβιότερος εν ενεργεία προπονητής της Premier League.

Οι Clarets αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή, αφού βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού και τέσσερις βαθμούς μακριά από την Everton που κατέχει την 17η θέση αυτή τη στιγμή.

Ο Γερμανός τεχνικός των Reds βρίσκεται στο Anfield από τον Οκτώβριο του 2015, δηλαδή στο τιμόνι της ομάδας για περίπου 7 χρόνια.

Παράλληλα, ο 54χρονος είναι και ο τέταρτος μακροβιότερος προπονητής συνολικά στο Αγγλικό ποδόσφαιρο, μονάχο πίσω από τους προπονητές των Harrogate Town, Wycombe Wanderers και Accrington Stanley.

Αμέσως μετά από τον Klopp στην Premier League έρχεται ο Pep Guardiola, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της Manchester City από το καλοκαίρι του 2016.

Στα 369 παιχνίδια του Jürgen Klopp, η Liverpool έχει 62.06% ποσοστό νικών, δηλαδή το μεγαλύτερο στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

Το συμβόλαιο του με τον σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και αν ο Γερμανός το εξαντλήσει, θα βρίσκεται στην πρώτη θέση των μακροβιότερων τεχνικών στην ιστορία των Reds, μαζί με τον Bob Paisley, ο οποίος κάθισε στον Κόκκινο πάγκο από το 1974 ως το 1983.

Ο Jürgen Klopp έχει συμπληρώσει 6.5 χρόνια στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com