Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ξεχωριστός παίκτης ο Mane»

Klopp: «Ξεχωριστός παίκτης ο Mane»

Τον Sadio Mane αποθέωσε ο Jürgen Klopp σε δηλώσεις του πριν την αποψινή αναμέτρηση με την Benfica για το Uefa Champions League.

Ο Σενεγαλέζος σκόραρε την ημέρα των γενεθλίων του την περασμένη Κυριακή κόντρα στη Manchester City, βοηθώντας την ομάδα να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Etihad Stadium.

Ο Γερμανός δήλωσε για τον Sadio:

“ Είναι μια μηχανή. Αυτό που έχει κάνει για αυτόν τον σύλλογο και συνεχίζει να κάνει τον βάζει στην κατηγορία του «θρύλου». Για την Liverpool και τη Σενεγάλη παίζει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. ”

“ Ήταν τα 30ά του γενέθλια την ημέρα του αγώνα [με την City] και εξακολουθεί να δείχνει τόσο φρέσκος και ζωντανός όσο όταν μπήκε σε αυτόν τον σύλλογο ως νεότερος επαγγελματίας.”

“ Αυτό που είναι συναρπαστικό είναι πώς γίνεται καλύτερος και δυνατότερος. Όταν βλέπεις πώς φροντίζει τον εαυτό του και τη δέσμευσή του στο επάγγελμά του, τα 30 για αυτόν είναι πραγματικά μόνο ένας αριθμός. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Η στάση και ο χαρακτήρας του είναι κορυφαίας κατηγορίας. Τον εκτιμούμε τόσο πολύ και ξέρω σίγουρα ότι τα επίπεδα που φτάνει αυτή τη στιγμή δεν είναι το απόγειο – υπάρχουν ακόμα περισσότερα που θα προκύψουν από αυτόν τον πολύ ξεχωριστό παίκτη. ”

Ο Sadio Mane πλασάρει για το τελικό 2-2 στο Etihad.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com