Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα»

Alisson: «Θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα»

Ο Alisson Becker ήταν ο ποδοσφαιριστής της Liverpool που μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα με την Benfica στο Anfield, τονίζοντας πως η ομάδα θέλει να κερδίσει και τους 4 τίτλους.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για τις κατακτήσεις τίτλων:

“ Νομίζω ότι κερδίσαμε πολλά πράγματα τις τελευταίες σεζόν. Premier League, Champions League, League Cup, FIFA Club World Cup. Δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτό, οπότε θα συνεχίσουμε να παίζουμε για τίτλους. ”

“ Θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα. ”

“ Μιλάμε λίγο για αυτό – δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ για αυτό γιατί είμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο και ένας μεγάλος σύλλογος θέλει να κάνει σπουδαία πράγματα. Οι στόχοι είναι υψηλοί – η κύρια εστίασή μας είναι η κατάκτηση οποιουδήποτε τίτλου είναι μπροστά σε μας. ”

“ Θα παλέψουμε για να τα κερδίσουμε όλα. ”

“ Στην αρχή της σεζόν, αρχίζουμε να ονειρευόμαστε. Αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για κάθε στιγμή, μετά βλέπουμε πού μας πάει. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο εύκολο – πρέπει να παίξεις, να αντιμετωπίσεις μεγάλους αντιπάλους. Είναι πολύ δύσκολο στην Αγγλία. ”

“ Όταν φτάνεις σε έναν τελικό, βλέπεις πόσο κοντά είσαι στην κατάκτηση ενός τροπαίου. Έχουμε την επιθυμία να κερδίσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. ”

Για την Benfica πρόσθεσε:

“ Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το 2-0 (3-1) είναι ένα δύσκολο σκορ γιατί αν δεχθούμε ένα γκολ το παιχνίδι αρχίζει ξανά. Το τρίτο γκολ ήταν πολύ καλό για εμάς. Έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος – ξέρουμε ότι αύριο θα είναι ένας μεγάλος αγώνας. ”

“ Η Benfica έχει γρήγορους και δυνατούς επιθετικούς. Γνωρίζω και την ποιότητα του Everton από τη Βραζιλία. Μας έδωσαν πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε αύριο για να πετύχουμε τους στόχους μας. ”

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται είπε:

“ Σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό, και είμαστε. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα φυσικής κατάστασης εδώ και προπονούμαστε καθημερινά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε έτοιμοι. ” Τόνισε ο Alisson.

Ρωτήθηκε αν θα ανέβει ξανά για κάποιο κόρνερ:

“ Αν χρειαστεί, είναι ξεκάθαρο τώρα ότι ανεβαίνω! Κανονικά, είναι ο προπονητής που αποφασίζει αν θα ανέβω ή όχι. Αλλά απέναντι στη West Brom, ο John Achterberg με κάλεσε να ανέβω. ”

“ Ελπίζω να μην είναι απαραίτητο, αλλά αν χρειαστεί, θα το δοκιμάσουμε . Αν μου πουν να ανέβω, θα πάω. Αν όχι, έχουμε αρκετούς παίκτες για να σκοράρουμε. Κανένα πρόβλημα. ”

Για την Κυριακάτικη κόντρα με τον Ederson:

“ Είμαι σίγουρος ότι η καρδιά του χτυπούσε δυνατά! Αλλά είναι πολύ ήρεμος σε αυτό που κάνει με τα πόδια του. ”

“ Δεν μιλήσαμε για εκείνη τη στιγμή (το παραλίγο αυτογκόλ στο πρώτο μέρος), αλλά μιλήσαμε για την ένταση του παιχνιδιού και του αγώνα – και για τα παιδιά μας. ”

Για τα clean sheets που κρατάει:

“ Η αμυντική τετράδα είναι τεράστια. Έχω κορυφαίους παίκτες μπροστά μου, ανεξάρτητα από το ποιος παίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. ”

Jürgen Klopp και Alisson Becker μετά το διπλό στο Amex.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com