Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς Thiago η προπόνηση πριν την Benfica

Χωρίς Thiago η προπόνηση πριν την Benfica

Η Liverpool το απόγευμα της Τρίτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του επαναληπτικού με την Benfica για το Uefa Champions League, με τον Thiago Alcantara να μένει εκτός προπόνησης.

Ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου του ενόψει της αναμέτρησης τόνισε πως κανένας παίκτης δεν είναι τραυματίας και είναι πολύ πιθανό να έμεινε ο έμπειρος μέσος εκτός προπόνησης, ώστε να έχει μια έξτρα μέρα ξεκούρασης, όπως συνέβη και με τον Bobby Firmino την περασμένη εβδομάδα.

Θεωρείται πάντως δύσκολο να ξεκινήσει ο Ισπανός το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη Benfica, ειδικότερα με τους κρίσιμους αγώνες εναντίον σε Manchester City για το FA Cup και Manchester United για την Premier League να έρχονται τις επόμενες μέρες.

Ορισμένες αλλαγές αναμένεται να δούμε από τον Γερμανό τεχνικό, με τον Naby Keita να είναι φαβορί για να ξεκινήσει στον χώρο του κέντρου, αντί του Thiago Alcantara.

Οι Luis Diaz και Bobby Firmino θέτουν επίσης πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ibrahima Konate.

Οι Reds που προπονήθηκαν την Τετάρτη:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian, Davies

Αμυντικοί: Van Dijk, Matip, Konate, Gomez, R. Williams, Alexander-Arnold, Robertson, Τσιμίκας

Μέσοι: Fabinho, Henderson, Milner, Keita, Jones, Oxlade-Chamberlain, Elliott

Επιθετικοί: Salah, Diaz, Firmino, Mane, Jota, Minamino, Origi

Ανάσες για τον Thiago κόντρα στη Benfica;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com