Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Bet: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, με ειδικά και combo στο ντέρμπι

Bet: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, με ειδικά και combo στο ντέρμπι

Το Bet of the Day επανέρχεται μπασκετικά για το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Δύσκολη η προηγούμενη εβδομάδα για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Δυο παιχνίδια εκτός έδρας για την Euroleague, σε Βερολίνο και Κωνσταντινούπολη. Παρόλο που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, εκτός από κόπωση, προέκυψαν και δυο προβλήματα τραυματισμών. Οι Νέντοβιτς και Σαντ Ρος αποχώρησαν τραυματίες από τα παιχνίδια με Άλμπα και Φενέρ αντίστοιχα. Φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμοι απόψε, όμως η ετοιμότητά τους αποτελεί ερωτηματικό. Απολογισμός για το «τριφύλλι», μία ήττα από τους Γερμανούς και μία νίκη επί των Τούρκων, κλείνοντας τη σεζόν θετικά. Ο Παναθηναϊκός στο ελληνικό πρωτάθλημα σκοράρει 84,3 πόντους και δέχεται 68,5. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Ποιος είναι ο τύπος με το μεγαλύτερο πιθανό κέρδος;

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιο ξεκούραστοι, αφού δεν αγωνίστηκαν στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Ωστόσο τα αποτελέσματα των αντιπάλων τους, τους έφεραν τελικά στη 2η θέση της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα να βρουν στο δρόμο τους για το Final 4 τη Μονακό. Μεσοβδόμαδα οι Πειραιώτες επικράτησαν του Άρη με 89-67.  Ολυμπιακός στη Basket League σκοράρει 94,7 πόντους και δέχεται 72,8. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Μπάσκετ στο Koubanezos.gr

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com