Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Σε 7 παιχνίδια όλα μπορούν να συμβούν»

Trent: «Σε 7 παιχνίδια όλα μπορούν να συμβούν»

Δεν χάνει την πίστη του για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ο Trent Alexander-Arnold, ο οποίος είχε την ασίστ για την ισοφάριση του Diogo Jota στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού παιχνιδιού στο Etihad.

Ο αμυντικός δήλωσε για το ισόπαλο αποτέλεσμα:

“ Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που παίζουμε, αλλά λέει πολλά για εμάς ότι είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να μην χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι ακόμα στα χέρια τους. Ας ελπίσουμε ότι θα χάσουν μερικούς βαθμούς. ”

“ Πιστεύω ότι υπήρχαν μερικά νεύρα εκεί στην αρχή – ήταν κατανοητό – ήταν ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην ιστορία της Premier League. Ξέρετε πόσοι παρακολουθούσαν, αλλά μετά από αυτό, ηρεμήσαμε το παιχνίδι. ”

“ Δεν ήμασταν οι εαυτοί μας στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις ξεκινήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, σκοράραμε. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και θέλαμε κάτι να αποδείξουμε. ” Ανέφερε ο Trent Alexander-Arnold.

“ Πιστεύω ότι η City είχε τις καλύτερες ευκαιρίες – δεν είναι ότι υπάρχει απογοήτευση που δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, είναι το γεγονός ότι δεν δημιουργήσαμε. Ξέρουμε ότι έχει αδυναμίες, αλλά δεν βρήκαμε πολύ ρυθμό στο παιχνίδι. ”

Για την ποιότητα των Cityzens:

“ Η City είναι ομάδα παγκόσμιας κλάσης, επομένως είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει ευκαιρίες. Όλη η ομάδα είναι εξαιρετική. Ο κόσμος θα μπορούσε να πουν ότι περιμέναμε το σφύριγμα της λήξης στο τέλος, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. ”

Για την μάχη του τίτλου:

“ Είναι 7 παιχνίδια – κάθε εβδομάδα υπάρχει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα σε αυτό το πρωτάθλημα. Απλώς ελπίζουμε να μην τελειώσουμε το πρωτάθλημα με έναν βαθμό λιγότερο και τη City να είναι μπροστά. Απομένουν 7 παιχνίδια – πολλά μπορούν να συμβούν. Ποιος ξέρει; ”

Ζωντανοί στη μάχη έμειναν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com