Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στον τίτλο»

Jota: «Θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στον τίτλο»

Η Liverpool απέσπασε ισοπαλία από την Manchester City εκτός έδρας χθες το απόγευμα, με τον Diogo Jota να είναι ο παίκτης που ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Πορτογάλος βρήκε ξανά δίχτυα, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο BBC.

Ο επιθετικός για την ισοπαλία είχε να πει:

“ Πολύ έντονο παιχνίδι. Είναι πολύ καλοί και έπαιζαν εντός έδρας. Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά νιώσαμε ότι στο τέλος θα μπορούσαμε να τα πάμε λίγο καλύτερα. Είχαν τις ευκαιρίες τους και είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. ”

“ Προσπαθήσαμε να φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας όπως θέλαμε, αλλά προφανώς είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν, οπότε δεν είναι εύκολο. Ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα μπορείς να κλέψεις μία ή δύο μπάλες και είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, οπότε πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου. ”

“ Χάναμε, οπότε έπρεπε να αλλάξουμε λίγο και ήταν ωραίο να έχουμε ένα διάλειμμα για να πάμε ξανά [στο δεύτερο ημίχρονο]. Είχαμε μια πολύ καλή αρχή. Στο τέλος έληξε ισοπαλία και τώρα πρέπει να πιστέψουμε από εδώ μέχρι το τέλος. ” Είπε ο Jota.

Για τη συνέχεια:

“ Γι’ αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο για τέτοιου είδους παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά και πολύ καθοριστικά. Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι αλλά δεν ήταν δυνατό, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε. ”

Diogo Jota και Sadio Mane σκόραραν για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com