Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Κρατήσαμε ζωντανή τη Liverpool»

Guardiola: «Κρατήσαμε ζωντανή τη Liverpool»

Ως μια χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του να αγκαλιάσει τον τίτλο της Premier League χαρακτήρισε ο Pep Guardiola την ισοπαλία του Etihad με σκορ 2-2 το απόγευμα της Κυριακής.

Η απόσταση ανάμεσα στους δύο μονομάχους παραμένει στον έναν βαθμό και η φετινή κούρσα τίτλου θα κρατήσει και φέτος ως το τέλος.

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε για το αποτέλεσμα στο Sky Sports:

“ Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Θα πρέπει να το ξαναδώ, αλλά έχω την αίσθηση ότι χάσαμε μια ευκαιρία. Μια αίσθηση ότι τους αφήσαμε ζωντανούς. ”

“ Το κεφάλι ψηλά, είπα στην ομάδα μετά το παιχνίδι, δεν θέλω ούτε δευτερόλεπτο λύπης. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τους οπαδούς μας, τους οπαδούς της Liverpool, τους φιλάθλους στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο. Δείξαμε ποια είναι η Premier League. ”

“ Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες εναντίον τους, εκτός ίσως από την τελευταία τελική απόφαση. Ήταν μια απίστευτη εμφάνιση, είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα μου. ”

“ Στο Anfield κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και συνέβη το ίδιο σήμερα. Θεωρώ πως ήταν μια χαμένη ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. ” Ανέφερε ο Guardiola.

Για τον Jürgen Klopp πρόσθεσε:

“ Τον σέβομαι πάρα πολύ. Με έχει κάνει καλύτερο προπονητή. Δεν είμαστε φίλοι – δεν τρώμε μαζί – έχω τον αριθμό του, αλλά δεν του τηλεφωνώ. Υπάρχει σεβασμός – ξέρει ότι το επόμενο Σάββατο, θα προσπαθήσω να τον κερδίσω. ”

Για τη Liverpool:

“ Η Liverpool είναι χαρά να βλέπεις. Ξέρω πόσο καλή είναι, τις απειλές της επιθετικά. Σήμερα ήταν ένα καλό παράδειγμα για την ποιότητα της Premier League σε όλο τον κόσμο. ”

“ Θαυμάζω πολύ τη Liverpool. ”

Για τη μάχη του τίτλου:

“ Ξέρουμε τώρα ότι αν σε ένα παιχνίδι χάσουμε βαθμούς, σημαίνει ότι δεν θα είμαστε πρωταθλητές. ”

Η Manchester City προηγήθηκε δύο φορές.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com