Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία στο Etihad

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία στο Etihad

Η Liverpool δεν θα σταματήσει να προσπαθεί να κυνηγά την Manchester City και το φετινό πρωτάθλημα, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά την ισοπαλία με 2-2 στο Etihad Stadium.

Ο προπονητής των Reds μίλησε για τον αγώνα:

“ Τι παιχνίδι ήταν. Τρελό. ”

“ Ήταν σαν αγώνας πυγμαχίας – αφήνεις τα χέρια σου κάτω για ένα δευτερόλεπτο και δέχεσαι ένα τεράστιο χτύπημα. ”

“ Το ήθελαν και οι δύο ομάδες, μπορούσατε να το δείτε. Ήταν ένα τεράστιο παιχνίδι. ”

“ Η City ξεκίνησε καλύτερα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε εμείς πολύ καλύτερα. Η City προσπάθησε πραγματικά να χρησιμοποιήσει μερικά πράγματα – έξυπνες κινήσεις. Υπήρχε πίεση στους παίκτες που πάσαραν. ”

“ Αυτό είναι το αποτέλεσμα και πρέπει να ζήσουμε με αυτό και εμείς και αυτοί. Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά κάναμε σε πολλές στιγμές πολύ καλά πράγματα. Η ένταση του παιχνιδιού ήταν τρελή. Συναντιόμαστε ξανά σε 6 ημέρες – ήταν καλή διασκέδαση. Μου άρεσε! ”

Τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο:

“ Τους δείξαμε τα γκολ. Η City είχε μια πιο άμεση ιδέα παιχνιδιού από εμάς – αμυντικά βιαστήκαμε λίγο στις αποφάσεις μας. Αμύνθηκαν καλύτερα τις δεύτερες μπάλες. Μπορούμε να αμυνθούμε καλύτερα, αλλά ήταν πολύ έντονο. Και οι δύο ομάδες χρειάζονταν την κατοχή. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας του πρόσθεσε:

“ Δεν είμαι δυσαρεστημένος, αλλά ξέρω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Κρατήσαμε το επίπεδο συγκέντρωσης μας σε αυτό το παιχνίδι και είναι απίστευτο. ”

“ Προσπαθήσαμε να παίξουμε μέσα από τις τελευταίες γραμμές. Θέλαμε να βάλουμε όλα στο παιχνίδι μας. Βάλαμε ένα καλό πρώτο γκολ, έχουμε πετύχει παρόμοια γκολ, θυμάμαι ένα σαν αυτό όταν χάσαμε εδώ το 2019. ”

“ Η City είναι ίσως η πιο κοντινή ομάδα στην τελειότητα, αλλά δεν είναι τέλειοι και εμείς δεν είμαστε επίσης. ”

Τι αλλάζει στη μάχη του τίτλου:

“ Τίποτα δεν άλλαξε πραγματικά. Ήταν 95 λεπτά πολύ έντονου ποδοσφαίρου και είμαστε εκεί που ήμασταν και πριν.” Είπε ο Klopp.

Αν η ομάδα πρέπει να κάνει το 7 στα 7 για να έχει ελπίδες για τον τίτλο:

“ Ναι, μάλλον. Το ξέραμε τον Ιανουάριο. Αν υπήρχε ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να φέρουμε ισοπαλία, ήταν αυτό. Αλλά είναι ωραίο, είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε – κοντά σε μια απίστευτη ομάδα. ”

“ Έχουμε τώρα δύο τεράστια παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα, την Benfica και μετά τη City. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αν δεν έχεις τύχη στη ζωή, δεν είναι ωραίο. Το είχαμε αυτό (μάχη ως το τέλος πριν από 3 χρόνια – όταν ήμασταν έναν βαθμό πίσω. ”

“ Αν δεν έχεις τύχη στη ζωή σου, τότε θα διαλυθείς. ”

Για την Manchester City:

“ Την απολαμβάνω απόλυτα. Σέβομαι αυτό που κάνουν. Όταν βλέπω την πάσα και την κίνηση τους, ουάου. Αλλά μετά σκέφτομαι τι μπορώ να πω στους παίκτες μου να κάνουν καλύτερα. Απολαμβάνω τις στιγμές της. ”

“ Δεν θα μπορούσα να σέβομαι περισσότερο τον τρόπο που αγωνίζεται. Ο Kevin De Bruyne δεν είναι κακός! ”

“ Μου αρέσει. Είναι όλα καλά, πραγματικά. Το σημαντικό είναι όμως να κερδίζεις παιχνίδια και όχι να δείχνεις ποιο στυλ θέλεις να ανταγωνιστείς. ”

Για τον ημιτελικό του επόμενου Σαββάτου:

“ Πρέπει να είμαστε όσο πιο κοντά στην τελειότητα μπορούμε. ”

“ Είναι τρελό, αλλά μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε αυτή την ομάδα. ”

Για τη συνέχεια:

“ Θα χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι. Είμαι ήδη στο ματς με την Benfica, όμως εννοείται πως θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι συνέβη σε ορισμένες στιγμές. ”

“ Η City ήταν πιο άμεση από το συνηθισμένο και εμείς λιγότερο. Θα δούμε τι θα κάνουν την επόμενη φορά και τι θα κάνουμε εμείς. Είναι πραγματικά μια χαρά το αποτέλεσμα για σήμερα. ”

Αν θεωρει σωστό το αποτέλεσμα:

“ Πιστεύω πραγματικά πως ήταν το σωστό αποτέλεσμα σήμερα. ”

Νέα ισοπαλία για Liverpool και Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com