Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την εξέλιξη του Trent Alexander-Arnold

Ο Klopp για την εξέλιξη του Trent Alexander-Arnold

Για την μεγάλη πρόοδο και την εξέλιξη που έχει σημειώσει τα τελευταία 5 χρόνια ο Trent Alexander-Arnold μίλησε ο Jürgen Klopp σε δηλώσεις του πριν την σημερινή αναμέτρηση με την Manchester City στο Etihad Stadium.

Ο δεξιός μπακ των Reds έχει καταφέρει όχι μόνο να γίνει ένας εκ των σημαντικότερων παικτών της Liverpool, αλλά και ο καλύτερος στη θέση του στον κόσμο.

“ Αναπτύχθηκε με τρόπο που κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει. Αλλά αυτό που είχε ήταν ο καλύτερος δυνατός μέντορας με τον Pep Lijnders. ” Είπε ο Klopp.

“ Ο Pep τον προπονούσε στην U16 – είμαι σίγουρος ότι τον πρώτο μου καιρό στην ομάδα άκουσα για αυτόν – δεν είμαι σίγουρος πότε άρχισε να μου λέει ο Pep για το παιδί – και μετά προφανώς αυτό το αδύνατο παιδί ήρθε στις προπονήσεις και μπορούσα να δω ότι ήταν ξεχωριστός, αλλά υπήρχε πολλή δουλειά ακόμη. ”

“ Ειδικά σωματικά! Αν δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Trent όταν έπαιζε κόντρα στη Hoffeinheim και τώρα τι άνθρωπος που έγινε, ουάου! Τι διαφορά. Την θέση την αναπτύξαμε μαζί του, συνέβαλε και ο Robbo σε αυτό. ”

“ Τώρα έχουμε και τον Κώστα, ενώ μπορεί να παίξει ακόμη και ο Millie εκεί. Υπάρχει και ο Joe Gomez που μπορεί να παίξει, πλέον είμαστε πολύ ευέλικτοι. ”

“ Δεν είναι ότι λες σε έναν μπακ από την πρώτη μέρα, ότι σε αυτές τις καταστάσεις είσαι πολύ ψηλά και σε αυτές τις καταστάσεις είσαι πολύ πίσω και τέτοια πράγματα. ”

“ Αυτό το αναπτύσσεις ως ομάδα και αυτό εννοούσα όταν μιλούσαμε για τη διαφορά μεταξύ της Dortmund και της Bayern και τώρα της Liverpool και της City. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό γιατί τα αγόρια είναι ακόμα εδώ. ”

“ Ακόμα και όταν έχουμε μια πολύ σύντομη προετοιμασία, δεν ξεκινάμε ξανά από το μηδέν. Έχουμε μια βάση από την οποία μπορούμε να δουλέψουμε και αυτό είναι που βοηθάει πολύΠιστεύω ότι στο παρελθόν κάποιοι σκέφτηκαν για άλλους μπακ που θα καθόριζαν τη θέση, ίσως να το έκαναν, και σίγουρα το έκανε και ο Trent μέχρι τώρα, αλλά πού μπορεί να καταλήξει; Πού μπορεί να φτάσει; ”

“ Δεν ξέρω. Έχουμε τόσες πολλές ιδέες για το πώς εξελίσσουμε το παιχνίδι μας, αλλά ο χρόνος που έχουμε για την προπόνηση είναι πραγματικά δύσκολος  και με τον αριθμό των αγώνων που παίζουμε, αυτό είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά ίσως βρούμε κάποιες στιγμές όπου μπορεί να δουλέψει σε αυτό. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Αλλά ό,τι και να δημιουργήσεις ως προπονητής, υπάρχει το 80%, το 90% εξαρτάται από τον παίκτη για το τι κάνει. 

Ο Trent Alexander-Arnold διανύει ακόμη μια εξαιρετική σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com