Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον Guardiola και τους αγώνες με την City

Ο Klopp για τον Guardiola και τους αγώνες με την City

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στο site των Reds αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις του Απριλίου με την Manchester City και τον ανταγωνισμό με τον Pep Guardiola.

Reds και Cityzens θα αναμετρηθούν δύο φορές μέσα σε έξι ημέρες, αρχικά για την Premier League και στη συνέχεια για τον ημιτελικό του FA Cup.

Ο Γερμανός για τις κόντρες με τον Pep δήλωσε:

“ Αν ήμουν διαφορετικός άνθρωπος θα ήμουν μάλλον, λίγο θλιμμένος για το γεγονός ότι ο Pep Guardiola προπονεί συνεχώς τέτοιου είδους ομάδες. Ίσως στη Dortmund θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει περισσότερους τίτλους αν ο Pep δεν ήταν στην Bayern. ”

“ Τώρα, είναι σχεδόν το ίδιο, φανταστείτε αν δεν ήταν εδώ, πιθανότατα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τουλάχιστον ένα ακόμη πρωτάθλημα. Αλλά δεν είμαι έτσι, δόξα τω Θεώ. ”

Αν θεωρεί την ομάδα του φαβορί στους δύο αγώνες:

“ Δεν με ενδιαφέρει πολύ να είμαι το φαβορί. Δεν χρειάζομαι άλλους ανθρώπους να πιστεύουν ότι θα το κερδίσουμε σίγουρα, ή κάτι σαν αυτό. Πάντα ήθελα να είμαι μέλος μιας ομάδας που μπορεί να νικήσει τους καλύτερους στον κόσμο.”

“ Νομίζω ότι είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό. Αλλά, για αυτό, πρέπει να κερδίσεις πολλούς αγώνες ποδοσφαίρου, αυτό θα είναι πραγματικά καθοριστικό σε κάθε είδους τελικό, οπότε [υπάρχει] πολύς δρόμος να γίνει, αλλά η βάση είναι απολύτως εντάξει. ”

Για τις δύο αναμετρήσεις με τους Cityzens:

“ Σέβομαι πολύ αυτό που κάνουν, είναι μια τρελή ποδοσφαιρική ομάδα. Και, για μένα, ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Έτσι, αυτός είναι ένας συνδυασμός που το κάνει αρκετά δύσκολο. Αλλά, τα καλά νέα, είναι και άνθρωποι.”

“ Δεν θα μπορούσα να σεβαστώ περισσότερο αυτό που κάνουν. Μου αρέσει να τους παρακολουθώ. Δεν μπορώ να πω ότι αγαπώ πολλούς αντιπάλους ή ανταγωνιστές, αλλά μου αρέσει πολύ να βλέπω τη City. Έτσι, πάντα όταν τους αντιμετωπίζουμε, η ανάλυση είναι ένα μείγμα σοβαρής δουλειάς και πραγματικής χαράς… είναι φανταστικό ποδόσφαιρο. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι, σαν, το επόμενο επίπεδο: πού μπορείς να πας με την ποδοσφαιρική ομάδα; Την έστησαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. ”

“ Έχουν εντυπωσιακά άτομα και όλα αυτά τα πράγματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να το κρύψω. Αλλά το καλό είναι ότι δεν είμαστε και πολύ κακοί. Οπότε αυτό βοηθά, προφανώς, να μας έχουν σε καλή απόσταση το ελάχιστο. ”

“ Δεν υπάρχει πίεση, είναι απλώς μια ευκαιρία. Ας το κάνουμε λοιπόν και ας δούμε πού θα καταλήξουμε. ”

Ο Sadio Mane κάνει το 1-0 κόντρα στην Manchester City στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com