Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι ο Neco Williams»

«Βελτιώνεται σε κάθε παιχνίδι ο Neco Williams»

Με τον καλύτερο τρόπο κυλά ο δανεισμός του Neco Williams στη Fulham και στο πρωτάθλημα της Championship, καθώς ο Marco Silva δήλωσε πως ο αμυντικός βελτιώνεται σε κάθε του παιχνίδι.

Ο Ουαλός βοηθάει τη Fulham να κερδίσει το πρωτάθλημα της Championship και να επιστρέψει στην Premier League, μετά από μόλις έναν χρόνο απουσίας.

“ Είναι πολύ νωρίς για εμάς να το σκεφτούμε ή να το συζητήσουμε (το ενδεχόμενο κανονικής μεταγραφής). Ο Neco είναι πλήρως συγκεντρωμένος στον ρόλο του σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο, είμαστε συγκεντρωμένοι στο να πάρουμε το καλύτερο από εκείνον. ”

“ Του υποσχέθηκα τον Ιανουάριο ότι θα μπορούσε να έρθει εδώ και να αγωνιστεί, αλλά ο ανταγωνισμός θα ήταν σκληρός. ”

“ Βελτιώνει κάθε παιχνίδι, ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι με την QPR όπου δεν ξεκίνησε το παιχνίδι όπως θα τον θέλαμε, λόγω του τρόπου που προσέγγισαν το παιχνίδι, ήταν πολύ καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Η έντασή του και ο τρόπος που υποστήριξε το επιθετικό μας παιχνίδι ήταν φανταστικός και είναι ένα νεαρό αγόρι που δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που έχει προσαρμοστεί στην ποδοσφαιρική μας ομάδα, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον του σε εμάς. ”

Ο Neco Williams θα μπορούσε να παραμείνει στη Fulham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com