Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Να τα δώσουμε όλα και να το απολαύσουμε»

van Dijk: «Να τα δώσουμε όλα και να το απολαύσουμε»

Ο Virgil van Dijk ήταν ο παίκτης που μίλησε στην συνέντευξη τύπου της Liverpool ενόψει του αγώνα με την Benfica για το Champions League, τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να απολαύσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ολλανδός μίλησε για τα 47 φετινά του παιχνίδια:

“ Στην αρχή της σεζόν, αν μας έλεγες ότι θα ήμασταν σε όλες τις διοργανώσεις με πλήρη ομάδα, θα το είχαμε πάρει εύκολα. Απλώς απολαμβάνω τη στιγμή. Όλοι θέλουμε απλώς να παίζουμε παιχνίδια. ”

“ Απολαμβάνω τη στιγμή. ”

“ Πριν από τη διακοπή τον Ιανουάριο, ένιωθα λίγο δεδομένο ότι επέστρεψα από έναν μακροχρόνιο τραυματισμό. Όλοι περίμεναν το ίδιο [εμένα], αλλά είναι δύσκολο. Μετά από αυτό τη διακοπή, δεν το έκανα. Όλοι απλώς το κάνουμε μαζί. ”

Για την Benfica:

“ Η προσέγγιση δεν θα είναι διαφορετική – το να μην υπάρχει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ – είναι επίσης θέμα νοοτροπίας. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να φέρουμε πίσω στο Anfield. ”

Για την υψηλή γραμμή άμυνας της Liverpool:

“ Υπάρχει από τότε που ήρθα στον σύλλογο. Προσπαθούμε πάντα να παίζουμε με υψηλή γραμμή – αν μπορείς να βγάλεις τον παίκτη οφσάιντ, είναι πλεονέκτημα. Προσπαθώ πάντα να επικοινωνώ. ”

Για την αναμέτρηση με τον Sadio Mane στο Μουντιάλ:

“ Τον τηλεφώνησα αφού προκρίθηκε και κάναμε πλάκα ότι βρισκόμασταν στον ίδιο όμιλο. Θα είναι δύσκολο. Είναι οι πρωταθλητές Αφρικής. Θα είναι δύσκολο – τρέφω τόσο μεγάλο σεβασμό για τη Σενεγάλη. ”

Για τη νοοτροπία της ομάδας:

“ Το παίρνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι αν έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι να παίξουμε. Η εστίαση είναι στην Benfica, μετά θα είναι στη City. Απλώς προσπαθώ να επικεντρωθώ στο παιχνίδι που ακολουθεί. ” Είπε ο van Dijk.

Για τη φετινή σεζόν:

“ Θέλουμε απλώς να κάνουμε αυτή τη σεζόν αξέχαστη, για τους παίκτες, για το προσωπικό. Τα πράγματα που συμβαίνουν στη Liverpool αυτή τη στιγμή είναι κάτι που κανείς δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένο. Έχουμε μια σταθερή ομάδα – απλά πρέπει να το απολαύσουμε. ”

“ Βγαίνουμε εκεί έξω και τα δίνουμε όλα – αν αυτό είναι αρκετό στο τέλος της σεζόν, τότε όλα μια χαρά. Εάν όχι – θα προσπαθήσουμε ξανά την επόμενη σεζόν. ”

“ Είμαστε σε αυτή τη θέση, σε όλες τις διοργανώσεις. Παίζουμε καλά, έχουμε όλες τις πιθανότητες να κερδίσουμε όλους αυτούς τους αγώνες. Απλώς προχωράμε – χρειαζόμαστε όλοι να δώσουν τα πάντα και να το απολαύσουν. Οι οπαδοί επίσης – απλώς απολαύστε τη διαδρομή.”

Για τον Luis Van Gaal που δίνει μάχη με τον καρκίνο:

“ Ήμουν σοκαρισμένος χθες το βράδυ όταν έδωσε τη συνέντευξή του. Ήταν μεγάλο σοκ. Του έστειλα μήνυμα μετά τη συνέντευξη. Σίγουρα θα είμαστε δίπλα του όποτε το χρειαστεί. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. ”

Για τον τίτλο του φαβορί κόντρα στη Benfica:

“ Η Benfica είναι στους τελευταίους 8 του Champions League. Είναι εκεί για κάποιο λόγο. Θα είναι δύσκολο αύριο. Τους αναλύουμε εδώ και θα είναι δύσκολο. Πρέπει να τους δείξουμε τον σεβασμό που τους αξίζει. Είμαστε έτοιμοι για μια δύσκολη δοκιμασία. ”

Για το ενδεχόμενο να μην κερδίσει άλλο τρόπαιο φέτος η ομάδα:

“ Θα πάμε ξανά την επόμενη χρονιά, αν είναι έτσι. Παίρνουμε τα πάντα παιχνίδι με παιχνίδι. Μπορούμε μόνο να επηρεάσουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τον Μάιο αυτή τη στιγμή, απλά εστιάζουμε στους αγώνες που ακολουθούν. ”

“ Παραμένουμε προσγειωμένοι και δεν θα παρασυρθούμε. ”

Virgil van Dijk και Diogo Jota στη νίκη επί της Watford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com