Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Watford, Salah, Mane και τραυματίες

Ο Klopp για Watford, Salah, Mane και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Watford στο Anfield.

Ο Γερμανός αρχικά μίλησε για τις 5 αλλαγές που επιστρέφουν στην Premier League από του χρόνου:

“ Κορυφαία νέα για το ποδόσφαιρο και κορυφαία νέα για τους παίκτες. Ξέρουμε ότι δεν θα υπάρξουν λιγότερα παιχνίδια, κανένας ανταγωνισμός δεν θα παραμεριστεί. ”

“ Τα παιχνίδια είναι το πιο έντονο μέρος της εβδομάδας, τρεις φορές την εβδομάδα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Premier League τώρα το κατάλαβε αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος.”

Για τους Mane και Salah:

“ Είμαι προφανώς πολύ χαρούμενος για τον Sadio και προφανώς πολύ απογοητευμένος για τον Mo. Δεν νομίζω ότι η κατάσταση γύρω από το πέναλτι με το λέιζερ ήταν πολύ ωραία, οπότε νιώθω λυπημένος για εκείνον, αλλά χαρούμενος για τον Sadio. Είναι και οι δύο κορυφαίοι επαγγελματίες και θα το αντιμετωπίσουν με τον σωστό τρόπο. ”

“ Η Σενεγάλη είναι κατά πάσα πιθανότητα η καλύτερη Αφρικανική ομάδα. ”

Για την επιστροφή του Trent Alexander-Arnold:

“ Ο Trent προπονήθηκε χθες τμηματικά και θα επιστρέψει σε πλήρη προπόνηση σήμερα. Θα δούμε τι θα κάνουμε με αυτό. ”

“ Ήθελε να παίξει με την Αγγλία αλλά δεν τα κατάφερε. Είναι εκτός για δύο εβδομάδες, δόξα τω Θεώ δεν ήταν για περισσότερο. Είναι δύσκολο να παίξει αύριο, αλλά είναι εφικτό. ”

“ Θα πρέπει να πάρω μια απόφαση. Νομίζω όμως πως θα είναι έτοιμος για την Benfica. ” Δήλωσε ο Klopp.

Για τον αυριανό αγώνα:

“ Η City έπαιζε πριν από εμάς τις περισσότερες φορές, αυτή τη φορά παίζουμε πριν από αυτήν, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι μας με τη Watford. Κέρδισαν το τελευταίο τους παιχνίδι – έχουν έναν πολύ έμπειρο προπονητή. ”

“ Χρειαζόμαστε την καλύτερη ατμόσφαιρα των 12:30 μ.μ.. Εάν δεν μπορείτε να φωνάξετε ή να τραγουδήσετε, δώστε το εισιτήριό σας σε κάποιον άλλο. ”

“ Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον και κάθε φωνή αύριο. ”

Για το πρόγραμμμα του Απριλίου:

“ Σκέφτομαι μόνο τη Watford. Αυτά τα παιχνίδια είναι τόσο δύσκολο να τα παίξεις – χρειάζεσαι ρυθμό και ορμή. Η ομάδα μου δεν ενδιαφέρεται για τη θέση στον πίνακα, με ακούει όταν της μιλάω για την ομάδα μας. ”

“ Πρέπει να εκπλήξουμε τη Watford με ένταση – δεν είναι ένα εύκολο Σαββατοκύριακο για τη City ή για εμάς. Η Burnley είναι το τελευταίο μέρος που θέλεις να πας. ”

“ Είμαστε έτοιμοι. Δεν θα μπορούσα να μην με νοιάζει τι κάναμε την τελευταία φορά που παίξαμε με τη Watford. Είναι καλά στημένοι. Ο Roy εξακολουθεί να φλέγεται – μπορεί ακόμα να οργανώσει μια ομάδα πολύ καλά. Είναι σούπερ, σούπερ έμπειρος. τον αποχαιρετήσαμε πέρσι, τώρα θα τον καλωσορίσουμε πάλι! ”

Αν θα μπορούσε να προπονεί ομάδα στα 74 του όπως ο Hodgson:

“ Σίγουρα όχι! ”

“ Είναι σωστό για τον Roy, αλλά δεν θα είναι για εμένα! ”

Για την κατάσταση του Robertson:

“ Είναι μια χαρά. ”

Για τον Mo Salah:

“ Ο Mo θέλει να κερδίσει ξανά. Η επιθυμία του θα είναι μεγαλύτερη τώρα από ποτέ. Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος. Ξέρει ότι η Σενεγάλη είναι μια πραγματικά σκληρή ομάδα αυτή τη στιγμή. Έχει μια καλή γενιά. Αλλά είναι καλά. ”

Για το πρόβλημα του Keita: 

“ Δεν μπόρεσε να προπονηθεί χθες γιατί ένιωσε μια ενόχληση. ”

“ Θα δούμε πως θα είναι σήμερα. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος (τι ακριβώς έχει). Έκανε μια προπόνηση και μετά το ένιωσε ξανά. Οπότε πρέπει να δούμε. ”

Για τη μάχη του τίτλου:

“ Θα είναι πολύ ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική, σίγουρα. Το πρόβλημα με το να παλεύεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι να παλεύεις με ομάδες που κερδίζουν τα περισσότερα παιχνίδια τους. ”

Επιστρέφει ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com