Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Θα είναι ένας καταπληκτικός μήνας»

Thiago: «Θα είναι ένας καταπληκτικός μήνας»

Ξεκινάει αύριο ο καθοριστικός Απρίλιος των Reds, με τον Thiago Alcantara να τον χαρακτηρίζει ως έναν από τους πιο συναρπαστικούς της μέχρι τώρα καριέρας του.

Ο μέσος δήλωσε για τον μήνα που έχει μπροστά της η ομάδα:

“ Τις προάλλες μιλούσα με κάποιους φίλους γι’ αυτό και στα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, δεν είχα ποτέ έναν τόσο συναρπαστικό μήνα με τόσο σημαντικούς και συναρπαστικούς αγώνες κάθε τρεις μέρες. Θα είναι λοιπόν καταπληκτικό. ”

“ Λοιπόν, δεν είναι ο πιο συναρπαστικός μήνας της καριέρας μου [αλλά] σίγουρα είναι συναρπαστικός γιατί ανταγωνίζεσαι τους καλύτερους, στις καλύτερες διοργανώσεις επίσης, αλλά και γιατί σου θυμίζει ότι είμαστε στους τελικούς. ”

“ Μοιάζει με Παγκόσμιο Κύπελλο, Ευρωπαϊκό Κύπελλο, όπου κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Θα βρισκόμαστε σε ένα mood αποστολής και θα είμαστε εκεί. ”

Για την μάχη στην Premier League:

“ Η Premier League είναι πολύ έντονη. Το Champions League είναι πολύ έντονο όσον αφορά τα συναισθήματα του κόσμου κάθε νύχτα, γι’ αυτό είναι καλό, αυτή την εβδομάδα, να φορτίσουμε τις μπαταρίες και να είμαστε έτοιμοι για αυτούς τους καταπληκτικούς δύο μήνες που έχουμε μπροστά μας. ”

“ Είναι σημαντικό για εμάς σε αυτό το επίπεδο, με αυτόν τον σύλλογο, με αυτούς τους παίκτες που έχουμε, να έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε όλα τα δυνατά τρόπαια, που έχουμε τώρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. ” Πρόσθεσε ο Thiago.

“ Δεν νομίζω ότι το να μας δούμε στην κορυφή πριν παίξει η City θα ήταν μια ώθηση. Όχι, απλώς βρισκόμαστε σε μια στιγμή που κάθε τρεις βαθμοί μετράνε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάνουμε σε αυτή τη θέση, αγωνιζόμαστε και εξαρτόμαστε από εμάς. ”

Για την δύναμη που δίνει το Anfield στην ομάδα:

“ Το Anfield είναι πολύ ιδιαίτερο λόγω του κόσμου, λόγω του Kop επίσης, των ανθρώπων που συμμετέχουν στο παιχνίδι μας. ”

Το Anfield θα βοηθήσει την ομάδα στα επόμενα ματς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com