Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη City ο Trent

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη City ο Trent

Τραυματίας παραμένει ο Trent Alexander-Arnold και κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει τον αγώνα της επόμενης Κυριακής με την Manchester City στο Etihad Stadium, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Ο αμυντικός αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα μετά το διπλό των Reds στο Emirates, πριν από περίπου δύο εβδομάδες και κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών ομάδων ταξίδεψε στο Ντουμπάϊ για την αποθεραπεία του.

Ο 23χρονος αναμένεται να χάσει τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Watford στο Anfield, καθώς και εκείνη με την Benfica στο Da Luz δε επτά ημέρες από σήμερα. Στη θέση του στα δύο αυτά παιχνίδια φαβορί, για να ξεκινήσει είναι ο Joe Gomez, ο οποίος είχε καλή παρουσία στο City Ground κόντρα στην Nottingham Forest.

Τόσο εκείνος, όσο και η ομάδα έχουν στοχεύσει σε μια επιστροφή στον καθοριστικό αγώνα κόντρα στους Cityzens στις 10 Απριλίου και μένει να δούμε αν θα μπορέσει αυτό να συμβεί.

Αισιοδοξία υπάρχει στο στρατόπεδο των Reds, αλλά για να καταφέρει να δώσει το παρών ο Trent Alexander-Arnold στη μάχη του Etihad, θα πρέπει να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Καλύτερα είναι τα νέα αναφορικά με το πρόβλημα του Naby Keita στο γόνατο, το οποίο φαίνεται πως δεν είναι σοβαρό.

Θα κάνει προσπάθεια να επιστρέψει ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com