Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Δεν σκεφτόμαστε το quadruple»

Henderson: «Δεν σκεφτόμαστε το quadruple»

Η Liverpool θα συνεχίσει να παίρνει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν θα σκεφτεί την προοπτική κατάκτησης του quadruple, όπως δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson στο inews.

Οι Reds έχουν ήδη κατακτήσει το Carabao Cup και έχουν καλές πιθανότητες να κερδίσουν και τα αλλά τρία εναπομείναντα τρόπαια.

Ο Hendo αρχικά μίλησε για τις εμφανίσεις του:

“ Νιώθω καλά αυτή τη σεζόν και παίζω συνεχώς καλά. Βοηθάει όταν η ομάδα πηγαίνει καλά και κερδίζουμε παιχνίδια, αλλά απολαμβάνω και τα παιχνίδια. Είναι η δουλειά που πρέπει να κάνουμε, οπότε απλά θέλω να βγω εκεί έξω και να κερδίζω κάθε παιχνίδι. ”

“ Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου, ψυχικά και σωματικά. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι συνεχώς. Κάθε χρόνο θέλω να προσπαθώ να βελτιώνομαι. Νιώθω πως αυτό το έχω πετύχει και φέτος. ”

Για το ενδεχόμενο του quadruple:

“ Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι μπορεί να συμβεί. ”

“ Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να βγαίνουμε εκεί έξω και να δίνουμε τα πάντα σε όποιον αγώνα και αν παίζουμε, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Αυτό είναι που έχουμε κάνει όλη τη σεζόν και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος, για να δούμε που θα μας βγάλει. ” Πρόσθεσε ο Henderson.

“ Πρέπει να κρατήσουμε να πόδια μας στο έδαφος και να αποδίδουμε στο υψηλότερο επίπεδο, όπως έχουμε κάνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. ”

Kelleher και Henderson με το τρόπαιο!
Kelleher και Henderson με το τρόπαιο του Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com