Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Θα είμαι έτοιμος για τα τελευταία παιχνίδια»

Robertson: «Θα είμαι έτοιμος για τα τελευταία παιχνίδια»

Ο Andy Robertson επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας στις προπονήσεις, αφού έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της εθνικής Σκωτίας ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Αυστρία.

Ο Robbo θα επιστρέψει στο Merseyside έτοιμος για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε στο BBC.

Ο αρχηγός της εθνικής Σκωτίας αναμένεται να πάρει χρόνο στο φιλικό με την Αυστρία, πριν επιστρέψει στην Αγγλία για το τελευταίο και πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν με τους Reds.

Για τη συνέχεια της σεζόν ο αμυντικός δήλωσε:

“ Θα γυρίσω στο Λίβερπουλ φρέσκος και καλός για να πάω στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα και το πιο σημαντικό πράγμα για τον σύλλογο. Ελπίζω να κάνω άλλη μια συμμετοχή αύριο και αυτό είναι το πιο σημαντικό για Σκωτία. ”

“ Ο προπονητής της Liverpool υποστηρίζει τα παιδιά που φεύγουν για διεθνή καθήκοντα, ξέρει πόσο σημαντικό είναι για όλους μας. ” Ανέφερε ο Robertson.

“ Θέλει να είμαστε λογικοί φυσικά, αλλά ξέρει πόσο σημαντικό είναι για εμάς, όπως κάθε παιχνίδι της Liverpool και είμαστε πάντα διαθέσιμοι για εκείνους. Πιθανότατα θα είναι χαρούμενος που έχω παίξει μόνο ένα παιχνίδι και όχι δύο. ”

Ο Andy Robertson στο διπλό των Reds στο Goodison Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com