Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Fabinho εξηγεί πως ξεκίνησε να παίζει στο κέντρο

Ο Fabinho εξηγεί πως ξεκίνησε να παίζει στο κέντρο

Ο Fabinho σε νέα του συνέντευξη στο FourFourTwo εξήγησε πως ξεκίνησε να αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και την συμβολή του Leonardo Jardim σε αυτή την αλλαγή θέσης του.

Fabinho και Jardim συνεργάστηκαν στην AS Monaco και μαζί πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2017.

Ο Βραζιλιάνος συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Ήταν ένας πολύ σημαντικός προπονητής στην καριέρα μου (ο Jardim). Στην πρώτη μου σεζόν στην Monaco (14-15) αγωνίστηκα κυρίως ως ακραίο μπακ, όμως μετά από μερικά παιχνίδια άρχισε να προωθεί στο κέντρο. ”

“ Θυμάμαι ότι με ρώτησε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αν είχα παίξει ποτέ σε αυτή τη θέση και του είπα ότι έπαιξα, οπότε με έβαλε εκεί σε ένα φιλικό και ήμουν ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο. ”

“ Στη συνέχεια, πριν από την έναρξη της σεζόν 2016-17, ο Jardim με κάλεσε για μια συνομιλία και μου είπε: «Άκου, αποκτήσαμε τον Djibril Sidibe για να παίξει στον ρόλο σου – από εδώ και στο εξής, θέλω να παίζεις ως αμυντικός μέσος. ”

“ Λαμβάνοντας υπόψη την κατάστασή μου με την εθνική ομάδα, καθώς και τη μικρή ποσότητα κορυφαίων μπακ που υπάρχει, σκέφτηκα ότι ήταν μια αρνητική αλλαγή. ”

“ Ήταν σκληρό. Όλοι με ήξεραν ως μπακ και ήμουν βασικός στην εθνική ομάδα εκεί – οι μάνατζερ μου, και υποθέτω ότι από την αρχή, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με την κατάσταση. Δέχτηκα την πρόκληση γιατί ήξερα ότι μπορούσα να προσαρμοστώ. ”

“ Κοιτάζοντας πίσω, όμως, αυτή ήταν μια στιγμή που άλλαξε τη ζωή. Ο Jardim με βοήθησε πολύ και εκείνη τη σεζόν κατακτήσαμε τον τίτλο της Ligue 1 και φτάσαμε στα ημιτελικά του Champions League. Ήμουν στη φόρμα της ζωής μου και κατέληξα να πάρω μεταγραφή στη Liverpool ως μέσος. ”

“ Σίγουρα αποδείχθηκε ότι ήταν η σωστή απόφαση. ” Τόνισε ο Fabinho.

Για την Liverpool πρόσθεσε:

“ Η Liverpool είναι ένα ιδιαίτερο μέρος – δεν υπάρχει πουθενά καλύτερο μέρος για να παίξω ποδόσφαιρο, οπότε το κεφάλι μου είναι πλήρως συγκεντρωμένο εδώ. ”

“ Δεν ξέρω πώς θα είναι η κατάστασή μου σε τέσσερα χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τη Liverpool. Δεν σκέφτομαι να μετακομίσω σε άλλη ομάδα ή χώρα γιατί είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος και, το πιο σημαντικό, ένας σύλλογος που παλεύει για κάθε τρόπαιο. ”

“ Αυτό που θέλω για την καριέρα μου είναι να είμαι μέρος μιας ανταγωνιστικής πλευράς και να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα. Και το καλύτερο μέρος για να το κάνω αυτό είναι σίγουρα η Liverpool. ” Ολοκλήρωσε ο Fabinho.

Ο Fabinho πανηγυρίζει το γκολ του στο Turf Moor.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com