Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο Dubai ο Trent Alexander-Arnold

Στο Dubai ο Trent Alexander-Arnold

Ο δεξιός μπακ απουσίασε από το νικηφόρο παιχνίδι των Reds, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, στο City Ground, αφού υπέστη έναν τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο, για τον οποίο ο Jurgen Klopp αρχικά δήλωσε ότι θα τον κρατούσε εκτός για «εβδομάδες».

Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ήρθε την καλύτερη στιγμή για τους Reds, καθώς ελπίζουν να μη στερηθούν τις υπηρεσίες του διεθνούς Άγγλου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και για να επιταχύνει την αποκατάστασή του τραύματος του, ο Alexander-Arnold επέλεξε να αλλάξει σκηνικό και να μεταβεί στο παγκοσμίου φήμης αθλητικό συγκρότημα Nad Al Sheba στο Dubai.

Με μία ανάρτηση του στο Instagram, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, αποκάλυψε την τοποθεσία που βρίσκεται και δημοσίευσε μια φωτογραφία του, καθώς γυμνάζεται σε ένα στατικό ποδήλατο.

Δημοσίευσε, επίσης, μερικές φωτογραφίες του στο γήπεδο, με τα παπούτσια στο χέρι, μαζί με τη λεζάντα «το πρωτάθλημα είναι στο χορτάρι» μόλις εννέα ημέρες μετά το ταξίδι των Reds στο Emirates.

Αλλά με τον χορηγό του, την RedBull, να εμφανίζεται σε περίοπτη θέση, όλα θα μπορούσαν να είναι μέρος μιας διαφημιστικής καμπάνιας και όχι της αποθεραπείας του.

Παρόλα αυτά, παραμένει μια θετική ενημέρωση και είναι σύμφωνη με τις αναφορές ότι το πρόβλημα του οπίσθιου μηριαίου, το οποίο αντιμετωπίζει, δεν είναι σοβαρό, καθώς αναμένεται ότι θα δηλώσει παρών στο καθοριστικό πρόγραμμα των Reds τον Απρίλιο.

Ο αγώνας με τη Manchester City, για την Premier League, στις 10 Απριλίου, οριοθετήθηκε ως η ημερομηνία-στόχος για την επιστροφή του.

Την αποθεραπεία του στο Dubai κάνει ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com