Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η κριτική του Henderson στη FA για τον ημιτελικό

Η κριτική του Henderson στη FA για τον ημιτελικό

Κριτική άσκησε ο Jordan Henderson στην FA για το γεγονός ότι αποφάσισε να μην αλλάξει έδρα στον ημιτελικό του FA Cup της Liverpool με την Manchester City.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί κανονικά στο Wembley, με την FA να ναυλώνει 100 λεωφορεία συνολικά για 5.000 περίπου φιλάθλους των δύο ομάδων, προκειμένου να μεταφερθούν στο γήπεδο, εφόσον δεν υπάρχουν δρομολόγια τρένων τις συγκεκριμένες ημέρες, λόγω προγραμματισμένων εργασιών.

Ο Hendo δήλωσε αναφορικά με το θέμα:

“ Είναι η μέρα των φιλάθλων και δεν μπορεί ο κόσμος να κατέβει στο Λονδίνο για διαφορετικούς λόγους, στο μυαλό μου θα ήταν λογικό να το αλλάξω σε μια [διαφορετική] ουδέτερη έδρα, ειδικά με δύο ομάδες από τη Βορειοδυτική. ”

“ Υπάρχουν προφανώς επιπλοκές μέσα σε αυτό, είμαι σίγουρος, τις οποίες η FA πρέπει να ξεπεράσει, αλλά κοιτάζοντας τους οπαδούς, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα, κάτι που μάθαμε τα τελευταία δύο χρόνια, είναι πραγματικά απογοητευτικό να βλέπεις ότι υπάρχουν δυσκολίες. Και θα είναι ακριβό για τους φιλάθλους να φτάσουν στο γήπεδο. ” Είπε ο Henderson.

“ Μου αρέσει να παίζω στο Wembley. Είναι μια φανταστική περίσταση, ένα φανταστικό γήπεδο. Αλλά θα ήθελα να κρατήσω το Wembley για τους τελικούς. ”

Κανονικά στο Wembley θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com