Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > N. Williams: «Στη Liverpool θα έχω περιορισμένο χρόνο»

N. Williams: «Στη Liverpool θα έχω περιορισμένο χρόνο»

Ο Neco Williams που διανύει ένα καταπληκτικό δεύτερο μισό της σεζόν με τη Fulham, εξήγησε γιατί προτίμησε να πάει δανεικός σε ομάδα της Championship, από το να αποτελεί την δεύτερη επιλογή των Reds για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Ουαλός μίλησε για τον χρόνο συμμετοχής του στη Liverpool: 

“ Έχω τους Trent Alexander-Arnold και Andy Robertson μπροστά μου. ”

“ Ως ποδοσφαιριστές, θέλουμε απλώς να παίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο ποδόσφαιρο. Για μένα στη Liverpool, ο χρόνος παιχνιδιού θα είναι περιορισμένος λόγω των παικτών που βρίσκονται μπροστά μου και των παικτών παγκόσμιας κλάσης με τους οποίους είμαι μαζί. ”

Για τον Andy Robertson πρόσθεσε:

“ Έμαθα πολλά από τον Robbo, είναι ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο, μαθαίνεις πολλά από την προπόνηση μαζί του κάθε μέρα. Είναι σπουδαίος χαρακτήρας. Για ό,τι χρειάζεσαι βοήθεια, είναι πάντα εκεί δίνοντας την ειλικρινή του απάντηση. ”

“ Έχω μάθει πάρα πολύ από αυτόν και ειδικά τον Trent, γιατί είναι στο πλευρό μου και μαζί μου κάθε στιγμή. ”

Για την Fulham:

“ Το απολαμβάνω πραγματικά. Παίζω κανονικό ποδόσφαιρο, το απολαμβάνω, σκοράρω, δίνω ασίστ, οπότε πάει καλά και νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα που μπορώ να είμαι. ”

“ Η κύρια εστίασή μου ήταν να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο και να αποκτήσω αυτόν τον ρυθμό αγώνα και τη φυσική κατάσταση. Αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο παίζοντας κανονικό ποδόσφαιρο. Αυτό κάνω αυτή τη στιγμή και το λατρεύω. ”

“ Έχω σκοράρει μερικά γκολ, έχω δώσει ασίστ, οπότε όλα πάνε ομαλά μέχρι στιγμής. Όσο παίζω και διατηρώ τη φόρμα μου, όλα πρέπει να κυλούν ομαλά. ”

Ο Neco Williams ανήκει στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com