Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την προσαρμογή του Luis Diaz

Ο Klopp για την προσαρμογή του Luis Diaz

Ο Jürgen Klopp σε νέα του συνέντευξη στο Sky Sports μίλησε για την προσαρμογή του Luis Diaz στην ομάδα και για τα όσα έχει να δώσει ο εξτρέμ μελλοντικά στους Reds.

Μπορεί ο Κολομβιανός να έχει κλείσει μόλις δύο μήνες στη Liverpool, ωστόσο προσαρμόστηκε αμέσως και κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού από τις πρώτες του κιόλας εβδομάδες στο Anfield.

Ο Γερμανός δήλωσε για τον Luis Diaz:

“ Δεν περιμένεις θαύματα αμέσως από τέτοιου είδους παίκτες. Αλλά δεν απέχει πολύ από το να κάνει ακριβώς αυτό. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. ”

“ Υπάρχει λόγος για τον οποίο αποκτάς έναν παίκτη. Ο λόγος είναι η ποιότητα που έχει. Ο λόγος είναι ο τρόπος που παίζει το παιχνίδι. Με τον Luis αυτό που ήταν πραγματικά ξεχωριστό είναι ότι όταν τον είδαμε ξέραμε ότι θα ταίριαζε αμέσως. ”

“ Αυτό είναι πολύ δύσκολο συνήθως, αλλά δεν έπρεπε να αλλάξει, γι’ αυτό έχουμε ένα αγόρι με μεγάλη αυτοπεποίθηση εδώ. Ήταν σε πολύ καλή στιγμή με την Porto, έπαιζε καλά για την Κολομβία και έτσι ήρθε εδώ γεμάτος αυτοπεποίθηση. ”

“ Αλλά αυτό που προσπαθήσαμε να βεβαιωθούμε είναι ότι δεν θα το χάσει αυτό λόγω του playbook μας καθώς του λέμε ότι πρέπει να κάνει αυτό και πρέπει να κάνει εκείνο. Θέλουμε να είναι φυσικός. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε ότι θα ήταν ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίξει αμέσως, σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, αν μπορούσε να το αντιμετωπίσει ψυχολογικά. Επειδή δεν μπορώ να απορροφήσω την πίεση που νιώθει εντελώς από πάνω του, αν τη νιώθει. ”

“ Υπάρχει ένα γλωσσικό ζήτημα μαζί μου. Δεν μιλάω ισπανικά και εκείνος δεν μιλάει αγγλικά. Μαθαίνει. Δεν μαθαίνω, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βελτιωθούν τα αγγλικά του! ”

“ Μέχρι τότε, έχουμε πολλούς ανθρώπους εδώ που είναι σε συνεχείς συζητήσεις μαζί του. Θα πάρει χρόνο. Είναι σε μια νέα ομάδα και σκέφτεται τι περιμένει ο κόσμος. Αλλά είναι προφανώς αρκετά φυσικός εδώ. Γι’ αυτό παίζει όπως παίζει. ”

Για τα όσα έχει να δώσει στην ομάδα μελλοντικά:

“ Ναι, η αρχή ήταν πολύ καλή. Αλλά είναι ένα μακροπρόθεσμο project για εμάς και είμαστε ένα μακροπρόθεσμο project για εκείνον. Έρχονται πολλά ακόμη. ”

“ Έχουμε μια προετοιμασία το επόμενο καλοκαίρι, όταν μπορούμε να δουλέψουμε σε όλα τα μικρά πράγματα μαζί του, όπου μπορούμε να κάνουμε αυτές τις ωραίες προσαρμογές. Δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα. ”

Δεν χρειάστηκε προσαρμογή ο Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com