Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Αυτόν τον Απρίλιο θέλουμε να έχουμε»

van Dijk: «Αυτόν τον Απρίλιο θέλουμε να έχουμε»

Έναν πολύ δυνατό Απρίλιο έχει μπροστά της η Liverpool με σημαντικά παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη, όπως ακριβώς θέλει η ομάδα, σύμφωνα με τον Virgil van Dijk.

Ο στόπερ της Liverpool μίλησε για το πέρασμα από το City Ground και για τον δύσκολο μήνα που ακολουθεί.

Ο Ολλανδός για το διπλό επί της Nottingham Forest δήλωσε:

“ Προφανώς είχαν αρκετά καλή πορεία μέχρι σήμερα, οπότε ήμασταν προετοιμασμένοι. Είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια που δεν μπορείς να τα κάνεις πολύ καλά – όλοι περιμένουν να κερδίσεις επειδή είμαστε η ομάδα της Premier League, είμαστε η Liverpool. ”

“ Έπρεπε λοιπόν να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να παραμείνουμε θετικοί και να παραμείνουμε υπομονετικοί, να δουλέψουμε όσο σκληρά ή σκληρότερα τουλάχιστον από αυτούς και να τελειώσουμε τις ευκαιρίες μας. Ήταν σκληρό παιχνίδι με ωραία ατμόσφαιρα, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι αξίζαμε να περάσουμε. Επιστρέφουμε στο Wembley. ”

Για τον Απρίλιο που ακολουθεί πρόσθεσε:

“ Προφανώς αυτό είναι κάτι που όλοι θέλουμε πρώτα από όλα, επομένως πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας, να φροντίσεις να αναρρώσεις καλά και να προετοιμαστείς καλά. Νομίζω ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που δεν χρειάζεται να ξεχάσεις είναι: να το απολαύσεις. ”

“ Όπως σήμερα, είναι κάτι που πρέπει να απολαμβάνεις, αυτές τις νύχτες που πρέπει να παλέψεις για τα πάντα. Αυτό λοιπόν πρέπει να κάνουμε και τον Απρίλιο. Έχουμε μια διακοπή τώρα, πρέπει να αγωνιστούμε για τις χώρες μας με καλό τρόπο και ελπίζουμε ότι όλοι θα επιστρέψουν σε φόρμα και υγιείς. ”

Κρίσιμος μήνας έρχεται για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com