Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός εθνικής με τραυματισμό στο γόνατο ο Keita

Εκτός εθνικής με τραυματισμό στο γόνατο ο Keita

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της Liverpool θα μείνει εκτός από τους αγώνες της εθνικής του ομάδας, λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ο λόγος για τον Naby Keita, ο οποίος δεν θα ενισχύσει την Γουινέα στους αγώνες του Μαρτίου.

Ο 27χρονος ξεκίνησε βασικός (πριν γίνει αλλαγή από τον Henderson) το βράδυ της Κυριακής στη νίκη της Liverpool επί της Nottingham Forest στο City Ground, αποκομίζοντας τραυματισμό στο γόνατο, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γουινέας.

Η Γουινέα θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες κόντρα σε Νότια Αφρική και Ζάμπια τις επόμενες ημέρες, στα πρώτα της παιχνίδια μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Δεν αποκλείεται πάντως ο Naby να μην αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού, αλλά να παρέμεινε εκτός εθνικής περισσότερο για προληπτικούς λόγους, καθώς το πιο κρίσιμο διάστημα της σεζόν έρχεται.

Από την εθνική ομάδα της χώρας του θα απουσιάσει και ο Trent Alexander-Arnold, λόγω ενός μυϊκού προβλήματος, το οποίο όμως φαίνεται πως δεν είναι σοβαρό, κάτι που σημαίνει πως στους Reds υπάρχει αισιοδοξία αναφορικά με την συμμετοχή του στα δύο παιχνίδια του Απριλίου κόντρα στην Manchester City.

Αμφίβολος για τα φιλικά παιχνίδια της Σκωτίας είναι και ο Andy Robertson, αφού βρέθηκε θετικός στον COVID-19 πριν από λίγες ημέρες.

Νέος τραυματισμός ή απλά ξεκούραση για τον Naby Keita;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com