Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Keane: «Γι’ αυτό ο Klopp και ο Pep είναι οι καλύτεροι στον κόσμο»

Keane: «Γι’ αυτό ο Klopp και ο Pep είναι οι καλύτεροι στον κόσμο»

Μετά από τη νίκη των Reds επί της Nottingham Forest, με 1-0, στο City Ground, ακολουθεί μια πολύ δύσκολη περίοδος. Η Liverpool θα παλέψει σε τρία μέτωπα σε μια προσπάθεια να πετύχει ένα ιστορικό quadruple.

Βρίσκεται σε έναν ακόμη ημιτελικό, τον πρώτο του Jurgen Klopp στο FA Cup. Θα αντιμετωπίσει τη Manchester City, μόλις μια εβδομάδα μετά τη κρίσιμη αναμέτρηση τους στο Etihad για την Premier League. Επιπρόσθετα, υπάρχει και ένας δεύτερος αγώνας Champions League, για κάθε ομάδα, ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια.

Σύμφωνα με τον Roy Keane, οι Reds είναι πολύ τυχεροί, γιατί έχουν τον κατάλληλο προπονητή για να επιτύχουν τον μεγάλο αυτό στόχο.

Ο Keane, ευρισκόμενος στο πάνελ του καναλιού ITV, αμέσως μετά τις δηλώσεις του Jurgen Klopp στο τέλος του αγώνα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Γερμανός προπονητής είναι ένας από τους «καλύτερους στον κόσμο».
Συγκεκριμένα είπε:

«Τέτοιες στιγμές είναι που αποδεικνύουν ότι ο Klopp και ο Pep Guardiola είναι οι καλύτεροι! Έχουν περάσει αυτόν τον δρόμο στο παρελθόν με την ομάδα τους, με τις προηγούμενες ομάδες τους».

«Έχουν συνηθίσει στις απαιτήσεις. Ο Klopp είναι προφανώς ανακουφισμένος, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται φρέσκος (στη συνέντευξή του). Aυτοί οι προπονητές μοιάζουν έτοιμοι γι’ αυτήν την πρόκληση. Οι ομάδες είναι σε ασφαλή χέρια με τον Klopp και τον Pep. Έχουν ξαναπάει σε αυτόν τον δρόμο».

Ο Keane έχει απόλυτο δίκιο, καθώς ο Klopp εμφανίστηκε ήρεμος και φρέσκος στη συνέντευξή του μετά τον αγώνα. Ήταν έτοιμος να επαινέσει την Nottingham Forest, χαμογελούσε και ήταν ευδιάθετος χωρίς την παραμικρή ένδειξη άγχους ή προβληματισμού.

Και αυτό ακριβώς χρειάζεται η Liverpool αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται κάποιον που θα κάνει τα πάντα ήρεμα και μετρημένα ακόμα και με την έντονη πίεση που περιβάλλει κάθε παιχνίδι.

Klopp και Guardiola ξεχωρίζουν ξανά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com