Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίσουμε»

Jota: «Βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίσουμε»

Ο Diogo Jota ήταν ο παίκτης που οδήγησε τη Liverpool για δεύτερη φορά φέτος στο Wembley, σκοράροντας το μοναδικό γκολ στη χθεσινή συνάντηση με την Nottingham Forest στο City Ground.

Ο επιθετικός ρωτήθηκε αν η ομάδα άξιζε τη νίκη:

“ Ναι, εννοείται πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια εξαιρετική ομάδα και παίζουν με μεγάλη ένταση. Μας έδωσαν μια σωστή μάχη, όμως στο τέλος νομίζω πως αξίζαμε τη νίκη. ”

Αν νόμιζε πως θα ακυρωθεί το γκολ του:

“ Ναι, νόμιζα πως ήταν οριακό. Πάντα πιστεύω πως είμαι σε κανονική θέση, όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. ”

Για την εμφάνιση της Forest:

“ Είχαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τη σέντρα και νομίζω πως ο αγώνας αποτέλεσε μια κανονική πρόκληση για εμάς. Έπαιζαν στην έδρα τους και οι οπαδοί τους ήταν εξαιρετικοί. Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι, αλλά προκριθήκαμε στον ημιτελικό. ”

Για την ομάδα που βρίσκει τρόπους να κερδίσει:

“ Ναι, βρίσκουμε τον τρόπο. Σήμερα ήταν πολύ δύσκολο και έκλεισε ένας κύκλος με πολλά παιχνίδια. Έπρεπε να κάνουμε και μερικές αλλαγές. Παλέψαμε πολύ σκληρά και είμαστε στον επόμενο γύρο. ”

Για τις δύο αναμετρήσεις του επόμενου μήνα με την Manchester City:

“ Δεν ήξερα ότι κληρωθήκαμε με την Manchester City. Θα είναι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα έχουμε πολλά ακόμη δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε ας επικεντρωθούμε σε αυτό που έρχεται μετά τη διακοπή. ”

Ο Diogo Jota έκρινε την αναμέτρηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com