Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόκριση»

Klopp: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόκριση»

Πολύ χαρούμενος με την πρόκριση της Liverpool στα ημιτελικά του FA Cup και την εμφάνιση ορισμένων παικτών δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά το πέρασμα της ομάδας με 0-1 από το City Ground επί της Nottingham Forest.

Ο Γερμανός για την πρόκριση δήλωσε:

“ Προκριθήκαμε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. ”

“ Η νίκη στο κύπελλο είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία. Μας δίνει το δικαίωμα να πάμε στον επόμενο γύρο και αυτό κάναμε. ”

“ Αν θέλεις να περάσεις, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές, αλλά λειτούργησε γιατί τα παιδιά το ήθελαν πραγματικά. Αυτές οι αναμετρήσεις κυπέλλου δεν έχουν να κάνουν με την ποιότητα, αλλά το ποιος το θέλει περισσότερο. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Προφανώς και αυτοί το ήθελαν, αλλά εμείς κάναμε όσα κάναμε και τα καταφέραμε. ”

Για το γκολ του Diogo Jota:

“ Ήταν ένα εξαιρετικό γκολ. Έβαλε το σώμα του και πέτυχε το γκολ – απολύτως υπέροχο. ”

Για την εμφάνιση:

“ Ήταν ένας σωστός αγώνας κυπέλλου. Τεράστια συγχαρητήρια για τον Steve Cooper και την ομάδα του. Θα έπρεπε να είχαμε παίξει καλύτερα, αλλά το έκαναν πολύ δύσκολο. ”

Για τα εγχώρια κύπελλα:

“ Δεν άλλαξα ποτέ, αλλά το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να παίζουμε παιχνίδια και να φιμώνουμε αυτές τις φωνές. Αυτή τη σεζόν κανείς δεν μου είπε αυτά τα πράγματα  (ότι δεν τα παίρνει σοβαρά). ”

Για τον Κώστα Τσιμίκα:

“ Επέστρεψε μόλις χθες. Είχε COVID αλλά χωρίς κανένα είδος συμπτώματος. Μπορούσε να παίξει 90 λεπτά που είναι απολύτως υπέροχο. ”

Για την επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις:

“ Στην αρχή της σεζόν είναι αυτό που θέλεις να έχεις. Θέλεις να είσαι σε αυτές τις διοργανώσεις για όσο το δυνατόν περισσότερο. ”

Για τη Nottingham Forest:

“ Σε λίγες στιγμές, ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Προφανώς μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια με την Arsenal, με τη Leicester, δεν ήταν τυχαίο. Ο Cooper κάνει εξαιρετική δουλειά εδώ. ”

“ Στο πρώτο ημίχρονο είχαν μόνο αντεπιθέσεις. Αλλά ήταν επικίνδυνοι, οπότε έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Θα δεχόμασταν τα πάντα γιατί έπρεπε να δώσουμε έναν σωστό αγώνα. ”

Για τον ανταγωνισμό με τις Manchester City και Chelsea:

“ Το να αντιμετωπίζουμε την City – δεν μας αρέσει πολύ! Όσο πιο κοντά στο τέλος, τόσο πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσεις τη City και το ίδιο με την Chelsea. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι καθαρή χαρά να παίζεις μαζί μας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. ”

Οι Reds τα κατάφεραν στο City Ground.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com