Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Henderson για την κλήρωση με τη Benfica και τον αγώνα με τη Forest

Ο Henderson για την κλήρωση με τη Benfica και τον αγώνα με τη Forest

Ο Jordan Henderson παραχώρησε συνέντευξη στο site της ομάδας, μιλώντας για την κλήρωση με την Benfica στο Uefa Champions League και τον αυριανό αγώνα με την Nottingham Forest για το FA Cup.

Ο Hendo για την κλήρωση είπε:

“ Η Benfica θα είναι προφανώς ένας ακόμη δύσκολος αντίπαλος, απέκλεισε τον Ajax στον τελευταίο γύρο, ο οποίος νομίζω ότι ήταν αήττητος μέχρι εκείνο το σημείο και τον κέρδισε επίσης εκτός έδρας. ”

“ Λοιπόν, θα είναι πάλι ένα δύσκολο τεστ για εμάς, αλλά είναι πάντα στο Champions League, ειδικά στους γύρους νοκ άουτ. ”

“ Πολλοί από εμάς έχουμε βιώσει μεγάλα παιχνίδια Champions League τα τελευταία χρόνια, σίγουρα. Αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι ποτέ εύκολα, ξέρουμε ότι θα είναι πάντα σκληροί αντίπαλοι που θα τα δίνουν όλα. Πρέπει λοιπόν να είμαστε στα καλύτερά μας, αν θέλουμε να περάσουμε στον ημιτελικό. ”

Για την αυριανή αναμέτρηση στο City Ground:

“ Όσον αφορά τα τρόπαια, θέλεις να κερδίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα και φυσικά το FA Cup είναι πάντα ένα μεγάλο τουρνουά για να παίξεις και πάντα θέλεις να το κερδίζεις. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό για πολύ καιρό. ”

“ Αλλά είναι άλλη μια ευκαιρία για εμάς το Σαββατοκύριακο να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να βεβαιωθούμε ότι θα συμβεί αυτό. ”

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

“ Νιώθω καλά, για να είμαι ειλικρινής. Νιώθω έτοιμος. Απλώς το παίρνω παιχνίδι με παιχνίδι, προετοιμάζομαι με τον καλύτερο τρόπο, για να βεβαιωθώ ότι είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα για το επόμενο παιχνίδι. ”

“ Νομίζω ότι η πλειοψηφία της ομάδας φαίνεται δυνατή και ελπίζουμε να μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν γιατί θα έχουμε πολλά παιχνίδια. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να τους έχουμε όλους διαθέσιμους. ”

Να προσθέσει και το FA Cup στη συλλογή του θέλει ο Jordan Henderson.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com