Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Merson: «Η Liverpool πανηγύρισε λες και πήρε το πρωτάθλημα»

Merson: «Η Liverpool πανηγύρισε λες και πήρε το πρωτάθλημα»

Δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τη Liverpool μετά το διπλό επί της αγαπημένης του Arsenal ο πρώην παίκτης αυτής, Paul Merson.

Οι Reds μπορεί να μην έκαναν τη καλύτερη εμφάνιση τους στο φετινό πρωτάθλημα, όμως η διαφορά της ποιότητας με την Arsenal της έδωσε τη νίκη με 0-2 μέσα στο Emirates Stadium, χάρης στα γκολ των Diogo Jota και Roberto Firmino.

Μιλώντας στο Sky Sports, όμως, ο Paul Merson ήταν πολύ επικριτικός για τη Liverpool, ενώ τόνισε πολλές φορές πως η Manchester City είναι φαβορί για τη κατάκτηση της Premier League.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής των Gunners είπε:

«Υποτιμήστε τη Man City και θα είστε σε κίνδυνο. Τίποτα δεν έχει αλλάξει πραγματικά. Η Liverpool πρέπει ακόμα να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Είναι ακόμα ένας βαθμό μπροστά η City και έχει τη Liverpool εντός έδρας. Αν η Manchester City κερδίσει κάθε παιχνίδι και φέρει ισοπαλία με τη Liverpool, κερδίζει το πρωτάθλημα. Δεν είναι στο χέρι τους! Μιλάτε για μια ομάδα της Manchester City που έχει κερδίσει 14 περίπου παιχνίδια στη σειρές τόσες φορές τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια»

«Όλοι γιορτάζουν εδώ απόψε σαν να πήραν το πρωτάθλημα. Η Manchester City πήγε στο Selhurst Park και έφερε 0-0. Είχαν αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσουν δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες. Δεν φαίνονται ότι δεν πρόκειται να βάλουν γκολ».

Δεν ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα την ήττα από τη Liverpool o Paul Merson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com