Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο»

Jota: «Μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο»

Ο Diogo Jota μίλησε στο κανάλι της Liverpool για την πολύ σπουδαία νίκη στο Emirates επί της Arsenal το βράδυ της Τετάρτης, το γκολ που σημείωσε και την μάχη του τίτλου που μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Ο Πορτογάλος αρχικά κλήθηκε να μιλήσει για το γκολ του:

“ Για να είμαι ειλικρινής, είδα τον Mo και τον Bobby στην πλαϊνή γραμμή. Δεν ήξερα ότι ήμουν εγώ [που γίνεται αλλαγή] αλλά περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά αν θέλεις να τελειώσεις ένα παιχνίδι, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πετύχεις ένα γκολ. ”

“ Όταν έχεις έναν συμπαίκτη όπως ο Thiago, αν έχεις τον κατάλληλο χώρο, τότε ξέρεις ότι μπορεί να σε δει και να στείλει την μπάλα εκεί και ήταν η πρώτη φορά που είχα πραγματικά χώρο στο παιχνίδι στην περιοχή, το εκμεταλλεύτηκα και ήταν τεράστιο για εμάς. ”

“ Όταν οι ομάδες είναι παραταγμένες όπως ήταν [η Arsenal] στο πρώτο ημίχρονο, μειώνοντας κάθε είδους χώρο, πρέπει να είσαι υπομονετικός και να περιμένεις τη στιγμή που θα σου δώσουν επιπλέον χώρο. Είχα την τύχη να βρω το δίχτυ με την πρώτη ευκαιρία που είχα. ”

Για το διπλό:

“ Δεν είναι εύκολο να έρθεις εδώ και να κρατήσεις το μηδέν. Όλοι δούλεψαν σκληρά για αυτό, όχι μόνο η αμυντική γραμμή, αλλά τα εύσημα σε αυτούς και στον Ali που έκανε μερικές σημαντικές αποκρούσεις. ”

“ Είμαστε μαζί ως ομάδα, έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι πριν από την διακοπή και μετά πρέπει να επιτεθούμε με όλα όσα έχουμε. ” Σημείωσε ο Jota.

Για την μάχη του τίτλου:

“ Μειώσαμε τη διαφορά, εξαρτάται από εμάς, έχουμε εννέα παιχνίδια, εννέα τελικούς και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι πολύ συναρπαστικό. Μπορούμε να κερδίσουμε αυτούς τους τίτλους, έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους, ώστε να παλέψουμε για αυτό. ”

Ο Diogo Jota άνοιξε το σκορ στο Emirates.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com