Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πρόταση της Milan στον Origi»

«Πρόταση της Milan στον Origi»

Ο Divock Origi αναμένεται να μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, με το συμβόλαιο του να μην ανανεώνεται από την Liverpool και η AC Milan φέρεται να του έχει ήδη καταθέσει πρόταση.

Ο Βέλγος ανήκει στη Liverpool από το 2014 και ανανεώσει την συνεργασία με την ομάδα το καλοκαίρι του 2019, λίγες εβδομάδες μετά τα κρίσιμα γκολ που σημείωσε στο Uefa Champions League κόντρα σε Barcelona και Tottenham.

Στο τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψε υπήρχε όρος αυτόματης ανανέωσης, αν ο παίκτης συμπλήρωνε ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών τη φετινή σεζόν. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, που σημαίνει ότι ο επιθετικός θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από το Anfield.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, για τον Βέλγο υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από Ιταλικές ομάδες, με την Milan να του έχει κάνει πρόταση συνεργασίας και είναι αισιόδοξη πως θα υπάρξει συμφωνία.

Σοβαρό ενδιαφέρον, αλλά για την ώρα όχι επίσημη πρόταση φαίνεται να υπάρχει και από την Juventus.

Αμφότερες οι ομάδας αναμένεται να έχουν να προσφέρουν ποδόσφαιρο επιπέδου, Uefa Champions League στον Origi, καθώς βρίσκονται μέσα στην πρώτη τετράδα του Ιταλικού πρωταθλήματος, με τη Milan μάλιστα να οδηγεί την κούρσα και την Juventus να βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω και στην τέταρτη θέση.

Ο Divock Origi σκόραρε κόντρα στην Milan τον Δεκέμβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com