Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Στον Virgil Van Dijk το βραβείο Standard Chartered για τον Φεβρουάριο

Στον Virgil Van Dijk το βραβείο Standard Chartered για τον Φεβρουάριο

Ο Virgil van Dijk κέρδισε το βραβείο Standard Chartered Men’s Player of the Month για τον μήνα Φεβρουάριο.

Η εξαιρετική φόρμα του Νο.4 των Reds τον οδήγησε στην κατάκτηση του επάθλου ξεπερνώντας τον Luis Diaz σε μια ψηφοφορία, στην οποία λαμβάνουν μέρος οι οπαδοί και οι Forever Reds, η επίσημη ένωση των πρώην παικτών του συλλόγου.

Ο Van Dijk ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα και στα επτά παιχνίδια των Reds μέσα στον μήνα, στα οποία η αμυντική γραμμή κατέγραψε πέντε clean sheets και δέχθηκε μόλις δύο γκολ.

Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ με κεφαλιά κόντρα στη Leeds United, στο Anfield, και στη συνέχεια αναδείχθηκε Man of the Match στον τελικό του Carabao Cup, όπου εκτέλεσε ένα εύστοχο πέναλτι στη νίκη με 11-10 επί της Chelsea.

Μετά την απονομή του βραβείου στο AXA Training Centre, την Τρίτη, ο Van Dijk παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Ερ. Virgil, συγχαρητήρια. Πρέπει να είσαι πολύ ευχαριστημένος που έχεις ξανά αυτό το τρόπαιο στα χέρια σου…

Ναι, έχει περάσει καιρός! Είμαι σίγουρα περήφανος και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν, όλους τους οπαδούς. Είναι υπέροχο να λαμβάνουμε αναγνώριση για έναν καλό μήνα που είχαμε ως ομάδα. Προσωπικά, επίσης, νιώθω καλά και είναι πολύ ευχάριστο να παίρνω μια ανταμοιβή για αυτό.

Ερ. Επτά παιχνίδια. Επτά νίκες. Πέντε clean sheets. Και μάλιστα πέτυχες γκολ και κατέκτησες τρόπαιο. Δεν ήταν ένας κακός Φεβρουάριος για σένα, έτσι δεν είναι;

Όχι, δεν ήταν καθόλου κακός μήνας! Είναι κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να χτίσουμε, φυσικά, και χαίρομαι που βρίσκουμε καλό ρυθμό. Το να κερδίζουμε παιχνίδια είναι προφανώς το πιο σημαντικό πράγμα και να απολαμβάνουμε το παιχνίδι μας εκεί έξω, ακόμα και με τις δύσκολες στιγμές, τις οποίες βιώνουμε στα παιχνίδια.

Ερ. Μιλώντας για απόλαυση, είδαμε τον Φεβρουάριο και ένα πανέμορφο, σε δημιουργία και εκτέλεση, γκολ του Joel Matip, το οποίο πανηγυρίσατε έντονα …

Ναι σίγουρα! Έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν θα αργούσε να σκοράρει με την ποιότητα που έχει. Με τις ντρίμπλες που κάνει, ανεβαίνοντας στο γήπεδο, ανοίγει το παιχνίδι και δημιουργεί χώρο για να βγει στην επίθεση, οπότε σίγουρα χάρηκα που τον είδα να σκοράρει. Προφανώς και για αυτόν ήταν ένας υπέροχος μήνας.

Ερ. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για σένα και τον Φεβρουάριο χωρίς να ρωτήσουμε για το πέναλτι σου στον τελικό του Carabao Cup. Οι οπαδοί μας το λάτρεψαν…

Προφανώς διακυβεύονταν πολλά εκείνη τη στιγμή και ήταν πολύ σημαντικό, οπότε έπρεπε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος, έπρεπε να πιστέψεις στον εαυτό σου, να διαλέξεις μια γωνία και να το πετύχεις. Νομίζω ότι όλοι τα πήγαν τόσο καλά και η Chelsea τα πήγε πολύ καλά, οπότε ήταν πολύ έντονο το συναίσθημα και για καλή μας τύχη κερδίσαμε.

Οι νικητές του βραβείου Standard Chartered Men’s Player of the Month για την σεζόν 2021-22:

Φεβρουάριος: Virgil van Dijk
Ιανουάριος: Fabinho
Δεκέμβριος: Μohamed Salah
Νοέμβριος: Trent Alexander-Arnold
Οκτώβριος: Μohamed Salah
Σεπτέμβριος: Μohamed Salah
Αύγουστος: Μohamed Salah

Στον Virgil Van Dijk το βραβείο Standard Chartered για τον Φεβρουάριο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com