Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arsenal – Liverpool (preview)

Arsenal – Liverpool (preview)

Liverpool και Arsenal κοντράρονται στο Emirates Stadium το βράδυ της Τετάρτης στις 22:15 ώρα Ελλάδος σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds προέρχονται από τη νίκη με 0-2 επί της Brighton και θέλουν να εκμεταλλευτούν το στραβοπάτημα της Manchester City στο Selhust Park και να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή στον έναν βαθμό, με ίσα παιχνίδια.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με την Liverpool να έχει 8 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και την Arsenal να έχει 5 και να είναι αήττητη από τα μέσα Ιανουαρίου και τον ημιτελικό του Carabao Cup.

Η Liverpool μπορεί να υπολογίζει στον Mo Salah, ο οποίος προπονήθηκε την Τρίτη, παρά τον τραυματισμό του κόντρα στην Brighton και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει στο Emirates.

Η επιθετική τριάδα της ομάδας δύσκολα θα αλλάξει, ενώ στον χώρο του κέντρου θα δούμε τον Thiago Alcantara να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Στην αμυντική τετράδα δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή, με τον Joel Matip και τον Virgil van Dijk να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ξανά διαθέσιμος για την Liverpool είναι ο Ibrahima Konate, όπως επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp, ενώ εκτός θα παραμείνουν οι James Milner και Κώστας Τσιμίκας λόγω ίωσης.

Η Arsenal του Mikel Arteta δεν θα έχει στη διάθεση της μόνο τον Tomiyasu και θέλει τη νίκη κόντρα στη Liverpool, ώστε να κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Σε τρεις φετινούς αγώνες κόντρα στους Reds έχει ως απολογισμό δύο ήττες και μια ισοπαλία δίχως τέρματα, σε έναν όμως αγώνα που δεν έκρινε κάτι.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Andre Marriner.

Arsenal εναντίον Liverpool σε ένα καθοριστικό παιχνίδι.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com