Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Arsenal, Salah και μάχη του τίτλου

Ο Klopp για Arsenal, Salah και μάχη του τίτλου

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στην συνέντευξη τύπου του ενόψει του αυριανού αγώνα με την Arsenal στο Emirates.

Ο τεχνικός των Reds μίλησε για τον τραυματισμό του Mo Salah: 

“ Ο Μο είναι ένα σκληρό καρύδι. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι και τυχεροί. Είχε ένα πρήξιμο, ήταν ένα επώδυνο χτύπημα, αλλά σήμερα πονάει λιγότερο. Έλαβα ένα μήνυμα όταν ερχόμουν στη συνέντευξη τύπου ότι είναι έτοιμος να προπονηθεί. Θα δούμε πώς θα είναι. ”

Για το συμβόλαιο του Mo:

“ Δεν ανησυχώ. Έτσι πρέπει να είναι. Τα καθοριστικά μέρη βρίσκονται σε επαφή. ”

Για τον μάνατζερ του Αιγύπτιου:

“ Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να δημιουργήσω πρωτοσέλιδα. Όχι, όλα καλά – δεν ξέρω για τις αντιδράσεις. ”

“ Δεν είμαι στο Twitter, ένας άλλος καλός λόγος για αυτό. Με βάλατε στην παγίδα και δημιούργησα πρωτοσέλιδα. ”

Για την ισοπαλία της Manchester City στο Selhust Park:

“ Τους παρακολούθησα να παίζουν ακριβώς 65 λεπτά, αλλά μόνο για λόγους ανάλυσης – είτε το πιστεύετε είτε όχι. Δεν έχω συχνά χρόνο να παρακολουθώ αγώνες. Η Crystal Palace τα πήγε πολύ καλά, η City τα πήγε πολύ καλά επίσης. Είδα το αποτέλεσμα και έμεινα έκπληκτος. ”

“ Αν βοηθάει τη διάθεση μας; Γιατί να το κάνει; Παίζουμε με την Arsenal και δεν μπορούμε να μετράμε βαθμούς μακριά από το παιχνίδι με την Arsenal τώρα. Είναι εύκολο για σένα, αλλά είναι 4 βαθμοί. Πρέπει να παίξουμε αυτό το παιχνίδι.”

“ Αν θέλεις να φτάσεις σε κάτι σε αυτή την Premier League και δεν είσαι στην κορυφή, τότε πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια και άλλοι πρέπει να χάσουν βαθμούς. ”

Για τη μάχη του τίτλου:

“ Το πλάνο είναι να πιέσουμε την City μέχρι τέλους. ”

“ Το σχέδιο είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ενοχλητικοί. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. Το ξέρετε αυτό, αλλά είμαστε πολύ φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Έχουμε 10 παιχνίδια για να παίξουμε και μερικά είναι πραγματικά δύσκολα. Είναι όλα δύσκολα. ”

“ Μπορούμε να κερδίσουμε και τα 10 παιχνίδια; Δεν ακούγεται πιθανό, αλλά θα το δοκιμάσουμε.”

“ Είναι έντονο – έχουμε κερδίσει τα τελευταία 8 παιχνίδια, φανταστείτε να είχαμε χάσει ένα; Είναι ακόμα μια καλή πορεία, αλλά για εμάς – όποια βοήθεια μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά, θα το κάνουμε. Μπορείτε να φανταστείτε ότι η διάθεση είναι καλή. Δεν είναι κάτι το τρελό αλλά, είμαστε συγκεντρωμένοι και καλοί. ” Είπε ο Klopp.

“ Έχουμε να παίξουμε συνεχόμενους τελικούς. Δεν είμαστε 10 πόντους μπροστά με 10 παιχνίδια για το τέλος. Είναι μπροστά μας, πρέπει να τους επιτεθούμε, να το κυνηγήσουμε, να το πετύχουμε. Είναι η μόνη ευκαιρία που έχουμε. ”

Για τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας:

“ Δεν μου άρεσε το ξεκίνημά μας στα τελευταία παιχνίδια, οι άλλες ομάδες είναι πιο ενεργητικές. Κάνω τις άλλες ομάδες να προσαρμοστούν πολύ. Αντιμετωπίζουμε ομάδες με περισσότερο χρόνο από εμάς για προετοιμασία, οπότε δέχομαι ότι πρέπει να προσαρμοστούμε πρώτα στο παιχνίδι.”

Για τον Mikel Arteta:

“ Ο Mikel κάνει απίστευτη δουλειά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και νιώθω ότι θα είμαστε. ”

Για την Arsenal:

“ Η Arsenal έχει ξεκάθαρη ιδέα πώς θέλει να παίξει. Είναι μια νεανική ομάδα, γεμάτη ταλέντο, γεμάτη χαρά. Έχει έναν έμπειρο επιθετικό με τον Lacazette και 3 πολύ συναρπαστικά νεαρά αγόρια. ”

“ Είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Η ευρωπαϊκή της πορεία τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ακριβώς όπως θα ήθελε. Η τετράδα θα ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, είναι μια συναρπαστική ομάδα. ”

“ Οι οπαδοί της από τότε που είμαι εδώ δεν το απολάμβαναν πάντα, αλλά το απολαμβάνουν τώρα. Έτσι ακριβώς είναι. ”

Για τις απουσίες και τους τραυματισμούς:

“ Ο Konate έχει επιστρέψει, αλλά ο Millie και ο Κώστας είναι άρρωστοι και είναι εκτός αυτή τη στιγμή. ”

Για τον Luis Diaz πρόσθεσε:

“ Ναι, είναι αναπόσπαστο μέρος της ομάδας. Είναι καλό. Είναι εντάξει που μιλάμε για αυτόν, είναι εδώ μερικές εβδομάδες. Ένα απίστευτα καλό ξεκίνημα, η ηλικία του, το στάδιο της καριέρας του – μπορεί να βελτιωθεί πολύ. Είναι ωραίο πώς έχει προσαρμοστεί ως αγόρι και ως παίκτης. ”

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας:

“ Είναι η βάση για όλα. Η αμυντική μας πειθαρχία, η συμπεριφορά της ομάδας, αν θέλεις να νικήσεις, πρέπει να αμυνθείς με ό,τι έχεις. Στα παιχνίδια μας, είμαι αρκετά επικριτικός και μπορούμε να πάμε καλύτερα παντού. ”

“ Όταν κάποιος μου λέει ότι έχουμε δεχτεί 2 σε 8 παιχνίδια, σκέφτομαι τα λάθη. Η Arsenal είναι πιο ξεκούραστη από εμάς. Έχουμε παίξει 12 από την τελευταία μας συνάντηση και έχουν παίξει 6. Προσπαθούμε να το διορθώνουμε με αλλαγές. Θα είναι όμως δύσκολο αύριο. ”

Με Mo Salah στο Emirates.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com