Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Εννοείται πως κοιτάζουμε τι κάνει η Liverpool»

Guardiola: «Εννοείται πως κοιτάζουμε τι κάνει η Liverpool»

Ενήμερος για το συμβάν πού κατήγγειλε η City o Pep Guardiola.

Η Manchester City παρακολουθεί τα αποτελέσματα της Liverpool, αφού η απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων είναι μόνο τρεις βαθμοί, όπως ανέφερε ο Pep Guardiola στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Crystal Palace.

Reds και Cityzens θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο και δεν αποκλείεται ο αγώνας του επόμενου μήνα στο Etihad να παίξει καθοριστικό ρόλο.

Ο Καταλανός αυτή τη φορά ανέφερε:

“ Εννοείται πως έχουμε ένα μάτι σε αυτά που κάνει η Liverpool. Αυτό είναι φυσιολογικό. Έχω ξαναπεί ότι όταν φτάσεις στα τελευταία στάδια της σεζόν, κάθε παιχνίδι είναι καθοριστικό. Είναι ένας τελικός. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος να ανάρρωση. ”

“ Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. Θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω στα παιχνίδια των διεκδικητών μας, αλλά δεν μπορώ να εμπλακώ. Μόνο μια φορά, όταν η Liverpool πάρει ένα λεωφορείο και έρθει εδώ για να παίξει το μεταξύ μας παιχνίδι. Για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. ”

“ Όλοι οι σύλλογοι, όχι μόνο η Liverpool και εμείς, οι ομάδες που πάνε για το Champions League, την πρόκριση στο Europa League, τον παραμονή, σε κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζουμε σε κάθε ομάδα για πολλά, πολλά πράγματα. ”

“ Υπάρχουν πολλές μάχες, κάθε παιχνίδι θα είναι αρκετά παρόμοιο. Θα είναι ωραίο να είμαστε εκεί στα τελικά στάδια παλεύοντας γι’ αυτό. Τι πρέπει να κάνουμε; Να κερδίσουμε το παιχνίδι μας. Είναι το μόνο πράγμα στο οποίο μπορούμε να ελπίζουμε. ”

Ο Sadio Mane κάνει το 1-0 κόντρα στην Manchester City στο Anfield. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com