Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Ο Milner είναι το όνειρο κάθε προπονητή»

Gerrard: «Ο Milner είναι το όνειρο κάθε προπονητή»

Με τα καλύτερα λόγια για τον βετεράνο χαφ της Liverpool, James Milner, μίλησε στις τελευταίες δηλώσεις του ο θρύλος των Reds, Steven Gerrard.

Ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της Liverpool μίλησε για τη περίπτωση του Ashley Young στην Aston Villa, τον οποίο και συνέκρινε με τον χαφ των Reds.

Συγκεκριμένα, ο Gerrard είπε:

«[Ο Young] είναι ένας παίκτης που μπορεί να μπει και να κάνει οποιαδήποτε δουλειά σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου».

«Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορούν να το κάνουν αυτό, ειδικά στην ηλικία του. Είναι ένας από τους λίγους, όπως ο James Milner, που είναι το όνειρο κάθε προπονητή».

«Εμφανίζονται ορισμένες καταστάσεις όπου χρειάζεστε κάποιον να έρθει και να κάνει ένα συγκεκριμένο είδος δουλειάς. Δεν έχει σημασία αν είναι αριστερά, δεξιά, στη μέση, στην επίθεση, δεν έχει σημασία τι τους ζητάς να κάνουν, απλώς το εκτελούν».

Ο έμπειρος μέσος αποτέλεσε βασικό γρανάζι των Reds τα πρώτα χρόνια του Jurgen Klopp στην ομάδα, με την ικανότητά του να αποδίδει αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε θέση του γηπέδου να τον κάνει έναν από τους αγαπημένους του Γερμανού προπονητή.

Το συμβόλαιο του Milner ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, όμως σύμφωνα με τον Klopp, υπάρχει διάθεση από τη πλευρά της ομάδας να ανανεωθεί αυτό, με γνώμονα τον σημαντικότατο ρόλο του 36χρονου στα αποδυτήρια. Το αν εν τέλει θα υπογράψει ο Άγγλος, είναι μια άλλη υπόθεση, αφού είναι γνωστό πως κάποια στιγμή θέλει να επιστρέψει στη Leeds United, όμως λόγω της τρομερής φυσικής τους κατάστασης, αυτό μπορεί να γίνει και πιο μετά στη καριέρα του. Άλλωστε είναι επίσης γνωστό πως η απόσυρση δεν είναι στα σχέδια του ακόμα.

Gerrard και Milner μαζί στο πάγκο της εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com