Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καζούρα με… άρωμα Liverpool προς τον Lampard από οπαδούς της Tottenham!

Καζούρα με… άρωμα Liverpool προς τον Lampard από οπαδούς της Tottenham!

Gerrard και Lampard σε μονομαχία από τον ημιτελικό του 2007.

Ένα όμορφο περιστατικό για τους οπαδούς της Liverpool συνέβη στο παιχνίδι ανάμεσα σε Tottenham και Everton, με κεντρικό πρόσωπο τον Frank Lampard.

Οι «Πετινοί» σκόρπισαν της μεγάλη αντίπαλο των Reds με πέντε γκολ έναντι κανενός στο Tottenham Hotspur Stadium, κρατώντας ζωντανό το δικό τους όνειρο για έξοδο στο UEFA Champions League.

Για την Everton, από την άλλη, το παιχνίδι αποτέλεσε μία ακόμη καταστροφή, το οποίο βύθισε όλο το σύλλογο ακόμα πιο πολύ μέσα στην εσωστρέφεια και πιο χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Premier League.

Βλέποντας κανείς το πρόγραμμα, θα έλεγε πως το φάσμα του υποβιβασμού για τα «ζαχαρωτά» ίσως αποτελεί και το πιο πιθανό σενάριο. Οι γείτονες ήλπιζαν πως η απόλυση του θρύλου της Liverpool, Rafa Benitez, και η πρόσληψη αυτού της Chelsea, Frank Lampard, θα έφερνε την μεγάλη αλλαγή στο κλίμα και, μαζί με τις επιστροφές στους τραυματισμούς, θα ξεμπέρδευαν από την υπόθεση της σωτηρίας.

Αυτό, όμως, δεν συνέβη. Εν αντιθέσει, η ομάδα συνεχίζει να παραπαίει, με την εικόνα στο Λονδίνο να είναι το λιγότερο αποκρουστική. Για κακή τύχη του Lampard, αυτό έγινε σε εχθρικό για τον ίδιο περιβάλλον, αφού η αντιπαλότητα μεταξύ της Tottenham και της Chelsea είναι πολύ μεγάλη.

Με το σκορ, λοιπόν, στο 5-0, οι οπαδοί των γηπεδούχων, πήραν θέση στο μεγάλο δίλλημα της τελευταίας 20ετίας, για το ποιος ήταν ο καλύτερος χαφ. Gerrard ή Lampard; Αν κρίνουμε από τις ιαχές τους, οι φίλαθλοι των Spurs προτιμούν τον Captain Fantastic της Liverpool, Steven Gerrard.

Συγκεκριμένα, το σύνθημα που έκανε το γύρο του νεόκτιστου γηπέδου, ήταν το «You’re just a sh*t Steven Gerrard», το οποίο μεταφράζεται… κόσμια σε «Είσαι απλά ένας κακός Steven Gerrard»!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com