Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lucas: «Η Liverpool είναι κομμάτι της ζωής μου»

Lucas: «Η Liverpool είναι κομμάτι της ζωής μου»

Συνέντευξη στην The Athletic παραχώρησε ο Lucas Leiva σήμερα, χαρακτηρίζοντας ως κομμάτι της ζωής του, την Liverpool και μιλώντας για τον Jürgen Klopp και την ατμόσφαιρα του Anfield.

Ο νυν μέσος της Lazio αγωνίστηκε στους Reds από το 2007 μέχρι το 2017, κατακτώντας το League Cup το 2012.

Ο Βραζιλιάνος είχε να πει για την Liverpool:

“ Η Liverpool είναι κομμάτι της ζωής μου. Τους ακολουθώ ακόμα πολύ. Μόλις μπεις σε αυτή την οικογένεια – και μετά φύγεις, συνεχίζεις να την υποστηρίζεις λόγω του τρόπου με τον οποίο σε αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στο σύλλογο και οι οπαδοί. Είναι απίστευτο! ”

“ Είμαι πολύ τυχερός οπαδός, γιατί έχουμε κερδίσει πολλούς τίτλους πρόσφατα. ”

Για τον αποψινό επαναληπτικό με την Inter:

“ Στο τέλος του πρώτου αγώνα, η ένταση της Premier League έκανε τη διαφορά. Η Liverpool κέρδισε ένα σημαντικό παιχνίδι. Τώρα έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα με το Anfield και για την Inter θα είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να παίζεις τις ευρωπαϊκές βραδιές στο Anfield. ”

Για την ατμόσφαιρα του Anfield:

“ Μοναδικό συναίσθημα. Μπορείτε να το νιώσετε. Όταν μιλάς για το Anfield και το Champions League, το κίνητρο που έχουν ήδη οι παίκτες είναι 10% περισσότερο γιατί ξέρουμε πόσο όμορφο είναι. ” Τόνισε ο Lucas Leiva.

“ Τα τελευταία χρόνια, το Anfield έκανε ξανά τη διαφορά. Μπορούμε να θυμηθούμε την ανατροπή κόντρα στην Barcelona που πιθανότατα δεν θα ήταν δυνατή σε άλλα γήπεδα, αλλά στο Anfield όλα είναι πιθανά. ”

Για τον Jürgen Klopp πρόσθεσε: 

“ Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος — ένας σπουδαίος άνθρωπος, πολύ ειλικρινής. Έμαθα πολλά στα δύο χρόνια που πέρασα μαζί του. Πήρα πολλές από τις συμβουλές που μου έδωσε. Μόλις έφτασε, μπορούσαμε να νιώσουμε, να μυρίσουμε, τα πράγματα άλλαζαν. ”

“ Και ότι οι μεγάλες στιγμές της Liverpool θα επέστρεφαν. Τώρα το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό, εντελώς ανοιχτό και έχω την αίσθηση ότι αν η Liverpool θα περάσει μπροστά, δεν θα χάσει άλλους βαθμούς. ”

Το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Lucas Leiva στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com