Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Είμαστε η Liverpool και θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε όλα»

Fabinho: «Είμαστε η Liverpool και θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε όλα»

Ο Fabinho ήταν ο ποδοσφαιριστής που μίλησε στη συνέντευξη τύπου της Liverpool ενόψει του αποψινού αγώνα κόντρα στην Inter για την φάση του 16 του Uefa Champions League.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για τα γκολ που σκοράρει:

“ Η διαφορά είναι ότι τώρα βρίσκομαι πιο συχνά στην αντίπαλη εστία στις στημένες φάσεις. Πριν από αυτό ήμουν πάντα ο τελευταίος παίκτης, αλλά ο προπονητής μου έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. ”

“ Είναι καλό για μένα. Δεν έχω σκεφτεί να σκοράρω γκολ, αλλά αν μπορώ να πετύχω 10, θα είναι καλό. Είναι επιτρεπτό; Ναι, επειδή η ομάδα σκοράρει πολλά γκολ. ”

Για την προοπτική του quadruple:

“ Ήταν καλό για εμάς που κερδίσαμε το Carabao Cup, ήταν η πρώτη διοργάνωση που μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ο τρόπος που κερδίσαμε το κύπελλο ήταν ξεχωριστός για όλους. ”

“ Όταν κερδίζεις ένα τρόπαιο, είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να αρχίζουν να μιλάνε για τέσσερις κατακτήσεις της Liverpool, αλλά δεν το σκέφτομαι πάρα πολύ. ”

“ Είναι πραγματικά δύσκολο να κερδίσεις τρία ή τέσσερα τρόπαια. Ήταν δύσκολο να ανακάμψουμε μετά τον τελικό με την Chelsea, αλλά οι παίκτες που έπαιξαν εναντίον της Norwich και της West Ham τα πήγαν πολύ καλά και είμαστε ακόμα ζωντανοί στο FA Cup. ”

“ Ακόμα παλεύουμε για την Premier League. Αλλά αύριο (σ.σ. απόψε) είναι η Inter, και πρέπει να επικεντρωθούμε σε ένα παιχνίδι τη φορά. ”

“ Είναι πολύ ωραίο να είσαι ακόμα ζωντανός σε τρεις διοργανώσεις. Ψυχικά είναι δύσκολο, αλλά σημαίνει ότι όλοι μπορούν να δείξουν τις ικανότητές τους. Αυτό είναι καλό για την ομάδα και για τον προπονητή. Αυτό είναι καλό για κάθε παιχνίδι που έχουμε. ”

“ Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα σε τελικό εγχώριου κυπέλλου με τη Liverpool, και είναι η πρώτη φορά που είμαστε στα προημιτελικά του FA Cup. Είναι σημαντικό να είμαστε ζωντανοί σε αυτές τις διοργανώσεις. ” Είπε ο Fabinho.

“ Είμαστε η Liverpool και προσπαθούμε να τα κερδίσουμε όλα. ”

Για το πέναλτι του στον τελικό:

“ Την προηγούμενη μέρα, προσπάθησα να κάνω ένα Panenka και ήμασταν μόνο εγώ και ο Luis Diaz χωρίς τερματοφύλακα, και του είπα ότι αν πήγαινε στα πέναλτι, θα το έκανα. Δεν με πίστευε! ”

“ Όταν εκτελείς ένα τέτοιο πέναλτι, πρέπει να ξέρεις ότι αν χάσεις, δεν μπορείς να μπεις στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι, καθώς όλοι θα σε σκοτώσουν! ”

Για την Inter:

“ Για μένα, η Inter ήταν η καλύτερη ιταλική ομάδα τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα, έπαιξαν καλύτερα [από εμάς], αλλά ήμασταν πιο έτοιμοι μπροστά στο τέρμα. ”

“ Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να κερδίζει τέτοια παιχνίδια, πρέπει να σκοράρεις με τις ευκαιρίες που έχεις. Πρέπει να φροντίσουμε να μην της δώσουμε κανένα περιθώριο και πρέπει να προσπαθήσουμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται. ”

Για τον Luis Diaz:

“ Πραγματικά εντυπωσιακός – είναι εδώ ένα μήνα – παίζοντας σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήταν πολύ σημαντικός στον τελικό. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες. ”

“ Είναι πολύ καλός, δεν είναι πάντα εύκολο όταν αλλάζεις χώρα. Μοιάζει σαν να είναι εδώ πολύ καιρό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακός. ”

Για τον Trent Alexander-Arnold:

“ Είναι πολύ σημαντικός για εμάς, όχι μόνο με τις ασίστ, αλλά μπορεί πάντα να βρει την πάσα ανάμεσα στις γραμμές. Νομίζεις ότι δεν έχουμε λύση και μετά βρίσκει μια σημαντική πάσα. Αλλάζει το παιχνίδι. ”

“ Μπορεί πάντα να βρει μια ασίστ ή να κάνει ασίστ και να κάνει ασίστ. Έχουμε ακόμα 3-4 μήνες να παίξουμε, οπότε τα νούμερά του θα είναι υψηλά! Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις ένα δεξί μπακ που να παίζει έτσι. Φαίνεται περισσότερο σαν νούμερο 8 ή νούμερο 10! ”

Ο Fabinho στο πρώτο παιχνίδι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com